Рушниці, гранати, снаряди: волиняни добровільно здалися в поліцію

Рушниці, гранати, снаряди: волиняни добровільно здалися в поліцію
На Волині протягом жовтня тривав місячник добровільної здачі зброї. За місяць до правоохоронних органів громадяни здали понад 200 одиниць різноманітних видів зброї, понад 1 тис. одиниць боєприпасів.

Серед зброї, яку здали волиняни, є мисливські гладкоствольні рушниці – 180 одиниць, 36 одиниць нарізної зброї армійських зразків, холодної зброї – 5, - інформує прес-служба поліції Волинської області.

Всю зброю перевірили за спеціальним обліком, який засвідчує чи заперечує причетність її до злочинів. Окрім цього до органів поліції здали також 1 тис. 79 одиниць різних боєприпасів, у тому числі 4 снаряди, 14 гранат армійських зразків, 15 запалів.

Громадяни, які у вказаний термін добровільно здали до поліції мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, в подальшому після оформлення відповідних документів мають можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.

Зброя, яка не придатна для стрільби буде знищена. Нагадуємо, за порушення законодавства у сфері обігу зброї передбачена адміністративна й кримінальна відповідальність. Однак особи, котрі добровільно здадуть незареєстровану зброю, звільняються від такої відповідальності.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Рушниці, гранати, снаряди: волиняни добровільно здалися в поліцію
01 листопад, 2017, 15:18