Волинянин потребує допомоги для боротьби з важкою хоробою

Волинянин потребує допомоги для боротьби з важкою хоробою
Понад два роки бореться з важкою недугою — раком крові — 36-річний житель Каменя-Каширського Леонід Салтиков.

Усі зусилля рідних, медиків, на жаль, не дали надії на одужання. Але, як запевняють лікарі, є шанс врятувати життя. Для цього потрібно провести надскладну операцію — пересадку кісткового мозку, - повідомляють ВН.

Леонід Салтиков народився у Камені-Каширському. В дитинстві він був дуже скромним, акуратним і ввічливим хлопчиком. Дуже любив з татом їздити автомобілем, навчився не лише ним керувати, але й ремонтувати. А ще захоплювався читанням літератури. Особливо історичної, документальної.

Після закінчення школи отримав диплом юриста у Східноєвропейському університеті імені Лесі Українки, працював у районному центрі зайнятості та районній лікарні. Закохався і хотів створити сім'ю.

Страшна хвороба прийшла несподівано і все змінила у звичайних буднях і святах: лікування, інвалідність, реабілітація і знову лікування.

А 17 лютого 2015 року йому поставили діагноз: «Гостра Т-лейкемія. Аберантна. СD 13 позитивна. Перший курс хіміотерапії тривав майже 3 місяці. В онкодиспансері проходив курси гамма опромінення на головний мозок і грудну клітку та хіміотерапії. Тепер невтішний висновок лікарів, але який дає шанс на життя - необхідна пересадка кісткового мозку за кордоном.

Зараз Леонід знову проходить курс лікування у гемотологічному відділенні Волинської обласної клінічної лікарні і вірить у той день, коли все повернеться: ремонт автомобіля, друзі, активний відпочинок, кохання і в нього все буде гаразд.

Батьки роблять все можливе і неможливе, щоб врятувати свою дитину. На біду відгукнулися небайдужі люди міста, друзі, колеги, знайомі.

На оперативне лікування потрібно їхати у європейську закордонну клініку. Але перш, ніж там приймуть хворого, потрібні гроші. До того ж надзвичайно великі. Вартість лише однієї операції становить 100 тисяч євро. Ще 15 тисяч євро вартуватиме донор кісткового мозку.

Де взяти такі непомірні кошти звичайній пересічній сім’ї хлопця, мати котрого є інвалідом-пенсіонеркою, а батько — водієм у міській раді? Вихід один — благати допомоги у щирих милосердних людей.

Сім’я Леоніда Салтикова просить усіх, хто здатний пройнятися співчуттям до чужої біди, допомогти врятувати життя сина.

Кошти можна переказувати на картковий рахунок у ПриватБанку 5457082260133355 (Салтиков Леонід Миколайович).

Юридичні особи можуть перерахувати кошти на р/р 29244825509100 у КБ ПриватБанк, МФО 305299, ЗКПО 14360570 з позначкою «Для зарахування на картковий рахунок 5457082260133355 (Салтиков Леонід Миколайович)».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин потребує допомоги для боротьби з важкою хоробою
06 листопад, 2017, 22:31