Оперета «Гуцулка Ксеня» у Луцьку: як це було. ФОТО

Оперета «Гуцулка Ксеня» у Луцьку: як це було. ФОТО
У середу, 22 листопада, до Луцька завітали артисти Львівського Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької з оперетою «Гуцулка Ксеня».

Саме цю виставу показували у шести містах США та Канади з 20 до 29 жовтня цього року. Гастрольний тур театру був присвячений пам’яті Ярослава Барнича, композитора оперети, з нагоди 50-річчя з його смерті.

На сцені Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка виступали народні артисти України: Євген Федорченко (Іван Синиця), Богдан Козак (Майк Деделюк), Дарія Зелізна (Гелен Зілинська) та Степан Глова (Зілинський, професор біології). А також Олександра Люта у ролі Гуцулки Ксені, Назарій Московець (Яро), Надія Шепетюк (Марічка), Ігор Гаврилів (Комісар поліції), Мар’яна Фехтель (Мері) та Орест Огородник (Юрко).

Сюжет розповідає історію українських емігрантів, які приїжджають із США до Ворохти, аби знайти молодому хлопцю наречену в Карпатах. Хлопець непростий: дід за повів йому мільйон доларів, але за умови, що той знайде на батьківщині «свідому українку».

Вистава зібрала повний зал глядачів, які з захватом спостерігали за дійством. Гумористичні моменти не залишалися без сміху чи посмішки хоча б одного присутнього.

Зачаровані оперетою глядачі не посоромились трошки поділитись своїми враженнями після переглянутого:

«Враження чудові, пречудові, напевно раз сьомий-восьмий прийшла на виставу театру Марії Заньковецької. Настрій дуже позитивний, я повна емоцій, задоволення та чекаю нових зустрічей».

«Вистава «Гуцулка Ксеня» дуже сподобалась, я взагалі завжди в захваті від театру Заньковецької, щоразу виходжу з залу з гарним настроєм. Театру та акторам бажаю побільше здоров’я, злагоди, та щоб завжди все вдавалось».



Автор - Катерина Возняк

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Оперета «Гуцулка Ксеня» у Луцьку: як це було. ФОТО
24 листопад, 2017, 09:03