Бійцям 14-ої бригади вручили нагороди. ФОТО

Бійцям 14-ої  бригади вручили нагороди. ФОТО
Бійцям Володимир-Волинської 14-ої окремої механізованої бригади вручили нагрудні знаки і подарували ікону Пресвятої Богородиці.

Про це інформує прес-служба 14-ої бригада у Facebook.

Урочистості з нагоди відзначення 3-ої річниці створення бригади розпочалися на плацу військової частини з внесення бойового прапора бригади та святкового богослужіння.

Єпископ Володимир-Волинський та Турійській Матфей і капелани привітали і поблагословили весь особовий склад бригади та вручили командиру ікону Пресвятої Богородиці, яка оберігатиме воїнів.

Командир полковник Олександр Жакун, вітаючи особовий склад бригади з 3-ою річницею її створення, наголосив, що пишається кожним військовослужбовцем військової частини, вручив воїнам нагрудні знаки «Відзнака командира 14 окремої механізованої бригади», а також відзначив, що вручення сотень подяк та грамот військовослужбовцям у зв’язку з погодними умовами, відбудуться пізніше.

Продовжилися урочистості в клубі військової частини, де демонстрували фільм до 3-річчя бригади, підготовлений спільно прес-службою бригади та колегами з Агентства телевізійного мовлення «Володимир». А музичним подарунком для бійців нашої бригади став святковий концерт у виконанні артистів із Луцького району.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бійцям 14-ої бригади вручили нагороди. ФОТО
10 грудень, 2017, 16:01
У Луцьку вночі згоріла Mazda
10 грудень, 2017, 15:38