Муніципали спіймали шахрайку в центрі Луцька

Муніципали спіймали шахрайку в центрі Луцька
Працівники департаменту муніципальної варти Луцької міськради виявили чергову шахрайку.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці департаменту у Facebook.

Жінка приїхала в Луцьк із Закарпаття, аби зібрати кошти на лікування «неіснуючого» шестирічного сина. Інспектори виявили її поблизу зупинки Центральний ринок.

На прохання показати документи, які б засвідчили правдивість її дій, вона показала виписку з лікарні 2002-го року. Нагадуємо, збирала кошти на лікування шестирічного сина.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так вони ще чергують
Відповісти
она часто стоит на Варшавке
Відповісти
народ, просто не кидайте їм гроші, не дозволяйте розводити себе. не будете кидати грошей - лжепопрошайки пропадуть. хочете допомогти - є сирітські будинки, будинки для пристарілих, є волонтери в яких є списки реальних людей, які потребують допомоги
Відповісти
як ті шахраї вже задовбали я б їх на місці розстрілював
Відповісти
ну нарешті то хоч хтось один зробив правильний крок .коли буде проводитись ще така перевірка.люди не купляйтесь на такий лохотрон .перш ніж допомогти .то прочитайте ретельно документи ,яким числом і ким видані якщо це є лікарськи медични висновок то дивіться там чітко виділена дата перегляду справи .щоб продовжити цей висновок .а ще чітко в рекомендаціях пищуть про потреби як лікуванні .так і оперативному втручанні ,теж стосується сьогодні інших репостів коли кидають в оголошення мобільний номер .пишуть .шо потрібна допомога ,будьте обережні не дзвоніть на ті номери .це хакери .які завдяки вашим дзвінкам крадуть у вас з карткових рахунків гроші .якщо і до вас дзвонять .то ніякої інформації по телефону ,кому маєте допомогти ,то і без сторонніх допоможете ,а все інше потрібно перевіряти.
Відповісти
Останні новини
Муніципали спіймали шахрайку в центрі Луцька
28 грудень, 2017, 00:19