Занедбані, та й ті не їздять: лучани скаржаться на маршрутки

Занедбані, та й ті не їздять: лучани скаржаться на маршрутки
Лучани знову скаржаться на рух маршрутних автобусів та поведінку водіїв, тож у Луцькраді хочуть заслухати начальника транспортного управління.

Про це йшлося під час оперативної наради 30 січня.

Директор ЦНАПу Лариса Карп’як повідомила, що протягом 15-28 січня лучани знову скаржилися на роботу маршрутних автобусів – надійшло 44 таких дзвінки.

«Нарікання були від пасажирів, які розповідали, що водії порушують поведінку, графіку недотримуються»,- повідомила посадовець. Окрім того, люди скаржилися на відсутність рейсів зранку та увечері, порушення водіями правил дорожнього руху відсутність навігаторів, занедбаний стан маршруток тощо. Скарги стосувалися автобусів на маршрутах №1, 2 ,3 ,4 , 9а , 10, 11, 12, 14, 17, 18, 23, 24, 25, 26, 26а, 31, 33, 47.

Виконувач обов'язків міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що варто заслухати начальника управління транспорту Анатолію Миронюка щодо роботи з перевізниками стосовно скарг, якs щоразу лунають на оперативній нараді.

«Хай вони пояснять, як бажання підвищити вартість проїзду пов'язане із недотриманням графіку руху. Хіба для цього треба додаткові кошти? Чи щоб водій не хамив?» - спитав Пустовіт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тебе мудака хай громада заслухає де ти взяв гроші на квартиру
Відповісти
Коли мали підняти ціну до 4 грн., то перед міською радою стояли нові маршрутні автобуси, власники яких запевняли громаду, що вони виїдуть, коли буде відповідна ціна за проїзд. Ціну підняли - нових автобусів немає. Ті, що їздять, знаходяться у занедбаному стані, брудні, в салоні смердить соляркою, таке враження, що вони і її разом з людьми перевозять, зокрема маршрут "9А". СПОЧАТКУ НЕОБХІДНО ПРИВЕСТИ У НАЛЕЖНИЙ та ОХАЙНИЙ СТАН АВТОБУСНИЙ АВТОПАРК І ЛИШЕ ПІСЛЯ ЦЬОГО ПІДНІМАТИ ЦІНУ. В багатьох випадках для того, щоб прибрати в салоні грошові кошти не потрібні. Лише б бажання водія.
Відповісти
Останні новини
Занедбані, та й ті не їздять: лучани скаржаться на маршрутки
30 січень, 2018, 09:37