У Луцьку – безліч перешкод для неповносправних

У Луцьку – безліч перешкод для неповносправних
Людям з інвалідністю у Луцьку приходиться непросто, адже обмеження є на кожному кроці.

Для того, окрім соціальної допомоги, мають робити доступними транспорт та усі заклади міста, - повідомляє Район Луцьк із посиланням на Сфер ТВ Луцьк.

Щоб дістатись до магазину, аптеки чи переглянути виставу у театрі, лучанам на візках приходиться долати чимало перешкод.

Олексій із цими проблемами стикається чи не кожен день, адже через недбалість влади міста, чоловік не може дозволити собі банальні радощі. У яку центральну будівлю не можуть заїхати люди на візках.

Пандуси є не скрізь, але й до тих людям заважають добратись високі тротуари. Через це чоловікам приходиться небезпечно минати проблемні точки, виїжджаючи на дорогу, де їздять автомобілі.

Люди у візках можуть пересуватись лише на них, адже заїхати у маршрутку чи тролейбус просто немає можливості. Байдуже на вулиці дощ, сніг чи вітер.

Слово інвалід замінили, та на цьому, вочевидь, і завершили. Показувати свої дії не на замінах понять, а на вчинках, як бачимо не збираються. А такі люди теж хочуть жити вільно, у місті де є доступні театри, кав'ярні, продуктові магазини, аптеки і не тільки.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку – безліч перешкод для неповносправних
31 січень, 2018, 22:08