Не покарання, а заробіток: лучанам платитимуть за громадські роботи

Не покарання, а заробіток: лучанам платитимуть за громадські роботи
У Луцьку безробітних залучатимуть до громадських робіт.

Про це стало відомо 7 лютого під час засідання міськвиконкому.

Для безробітних, зареєстрованих у Луцькому міському центрі зайнятості, організують громадські роботи у трьох закладах – у Волинському осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації людей вадами зору «Генерація успішної дії», Волинському фонді активної реабілітації неповносправних та департаменті соціальної політики міської ради.

Лучани зможуть супроводжувати людей з вадами зору, виконувати підсобні роботи під час ремонту приміщення фонду реабілітації неповносправних та інформувати населення про порядок отримання житлових субсидій.

Фінансуватимуть такі роботи за рахунок міського бюджету та коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України. Оплата відбуватиметься у разі безробіття рівними частинами пропорційно сумі витрат на організацію робіт.

За словами директора департаменту соціальної політики Вікторії Майбороди, ці громадські роботи жодним чином не пов’язані із тими, які призначає суд за вчинення правопорушень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І правильно. Не хочеш громадських робіт - швидше шукай роботу по душі сам. А то сидіти вдома, отримувати хай які б там не були гроші і чекати манни небесної - то надто.
Відповісти
Останні новини
Не покарання, а заробіток: лучанам платитимуть за громадські роботи
07 лютий, 2018, 19:17