У Луцьку група п’яних молодиків влаштувала перегони з 5-ма екіпажами поліції. ФОТО

У Луцьку група п’яних молодиків влаштувала перегони з 5-ма екіпажами поліції. ФОТО
У Луцьку п’яний водій тікав через все місто від п’яти екіпажів поліції, а зупинившись, переконував, що взагалі нікуди не їхав.

Впіймали нетверезого водія та його товаришів близько першої ночі у п’ятницю, 9 лютого, – пише Волинь24.

Троє лучан на автомобілі Skoda Fabia влаштували шалені перегони. Спершу вони мало не зіткнулись з автомобілем патрульних біля розважального центру «Промінь», а потім почали тікати на великій швидкості проспектом Перемоги та вулицею Карпенка-Карого.

Переслідували порушників п'ять машин патрульної поліції.

Врешті вони зупинилась на заправці на вулиці Дубнівській. Цікаво, що відразу після цього водій запевняв, що взагалі нікуди не їхав і просто стояв на місці. Хоча патрульні показали відео, на якому чітко видно, які перегони він влаштував.

І водій, і двоє пасажирів за зовнішніми ознаками були нетверезими, хоча від перевірки на драгері та в наркодиспансері категорично відмовились. Автомобілем керував друг власника. Тому одного чекатиме відповідальність за кермування в стані алкогольного сп'яніння, іншого – за передачу кермування автомобілем особі в стані алкогольного сп'яніння.

Окрім того, на водія склали протоколи за створення аварійної ситуації і за невиконання законної вимоги зупинитися від екіпажу патрульної поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
замітьте, машину не побили і не кинули.. знаєте чому? тому що вона коштує не 1500 дол)
Відповісти
Зверніть увагу, номера українські) Дебіли за кермом, вони й в Африці дебіли! Починати треба з авто шкіл і Мрео. Там спочатку порядок навести.
Відповісти
згоден з вами, але ставлення до дорожчої речі відчувається
Відповісти
Пише, що в Луцьку звільнилися більше половини патрульних, вистачає тільки на 3-4 патрулі, а тут аж п'ять патрулів! Щось не виходить арифметика...
Відповісти
ето же дєті!) за ними не можна гнатися стріляти і т.д!)) просто вони ще нікого не вбили дебіли і поліція з ними панькається
Відповісти