У «Волині» провели найбільшу кадрову комплектацію в історії клубу, - головний тренер

У «Волині» провели найбільшу кадрову комплектацію в історії клубу, - головний тренер
Наставник «Волині» Віктор Богатир залишився задоволений результатом гри проти угорських суперників, однак відзначив – працювати є над чим.

Про це йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь».

«Результат, звичайно, позитивний. Це перша наша гра таким складом. Деякі з цих гравців уже грали у матчах на зборах у Щасливому, деякі – ні. Позитивно, що виграли, були хороші моменти й у грі, але зробимо розбір спарингу, вкажемо на недоліки, які гравцям потрібно виправити, і покажемо те, що у нашій грі було добре. Будемо аналізувати та працювати далі. У наступній грі 13 лютого, мабуть, буде грати уже один склад, а 15 лютого – інший. У першому матчі ми задіяли усіх футболістів, а далі спробуємо дати уже повноцінне навантаження та зіграти повноцінну гру.

Тренер зазначив, що провели найбільшу кадрову комплектацію в історії клубу. Наразі переглядають двох нападників, однак ще не вирішили, чи будуть їх підписувати. Також потрібен гравець на позицію центрального захисника, тому у випадку появи відповідної кандидатури будуть брати гравця на перегляд.

Гравці «Волині» інтенсивно готуються до другого спарингу, який відбудеться сьогодні, 13 лютого, о 16:00 за київським часом. У товариському матчі наші хлопці зустрінуться з нещодавніми чемпіонами Грузії – командою «Діла» (Горі).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «Волині» провели найбільшу кадрову комплектацію в історії клубу, - головний тренер
13 лютий, 2018, 09:37