Призначили голову «дорожньої» комісії на Волині

Призначили голову «дорожньої» комісії на Волині
У Волинській обласній раді відбулося перше організаційне засідання депутатської комісії, що займатиметься питанням фінансування доріг.

Про це повідомляє прес-служба Волинської обласної ради.

Нагадаємо: такий дорадчий орган рада створила на останній сесії за пропозицією депутата Івана Киричика, – інформує прес-служба Волинської обласної ради.

До комісії увійшли представники різних політичних сил. Від УРОПу – Іван Киричик, від «Солідарності» – Віктор Козак, від «Батьківщини» – Ігор Лех, від «Свободи» – Юрій Цейко, від фракції Радикальної партії – Юрій Ройко, від «Самопомочі» – Олексій Панасюк , від фракції «Наш край» – Михайло Скопюк, а також позафракційний депутат Михайло Імберовський.

Депутати обради головою комісії обрали Юрія Цейка, Ігоря Леха – заступником голови, а Михайла Імберовського секретарем.

Депутати вирішили звернутися до голів районних рад та очільників ОТГ, щоб вони підготували пропозиції для розподілу субвенції з державного бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.

Нагадаємо: на утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету, що передбачені у державному бюджеті на 2018 рік для області заплановані видатки в сумі 393 913,5 тис. грн (дорожній фонд).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Призначили голову «дорожньої» комісії на Волині
15 лютий, 2018, 10:36