«Ви даєте надію»: маленькому Ромчику Гальчику потрібні гроші на лікування раку. ФОТО

«Ви даєте надію»: маленькому Ромчику Гальчику потрібні гроші на лікування раку. ФОТО
3-річний Роман Гальчик із Нововолинська бореться зі злоякісною пухлиною головного мозку. Хлопчик разом з мамою перебуває в турецькій клініці.

Діагноз українських лікарів підтвердили, у нього – 4 стадія раку. Необхідні променева та хіміотерапія, дороговартісні аналізи та переливання крові – Ромчик дуже потребує допомоги небайдужих, – пише БУГ.

Мама хлопчика Світлана Гальчик у спільноті фейсбук «Гальчик Рома – боротьба за життя» повідомляє, що нині вони повністю оплатили основний рахунок, сума якого була 21 000 доларів.

ЧИТАТИ ПРО ХВОРОБУ РОМЧИКА ГАЛЬЧИКА

Турецькі лікарі зробили гістологічне обстеження пухлин, яке коштує додатково 800 доларів і підтвердили діагноз українських лікарів, що у Ромчика 4 стадія раку, поставивши діагноз «Епендимобластома (ПНЕТ) лівої тім’яно-потиличної області».

До курсу радіотерапії в клініці Туреччини рекомендували пройти паралельно хіміотерапію. Першу хімію вже пройшли і оплатили 676 доларів, потрібно ще п’ять курсів.

«Під час хімії і променів в Роми будуть падати показники крові, тут донорів не шукають, як в нас, точніше шукають місцеві, а іноземці купують. Тому, скільки буде коштувати кров і тромбоконцентрат, ми ще не знаємо, але, судячи по тому, що простий аналіз крові коштує 200$, я собі уявляю, який ще в нас буде рахунок. Ще ми купуємо ліки тут, промені попекли горло, і спеціальне харчування, бо в сина немає апетиту», – пише мама хлопчика.

Батьки просять небайдужих не лишати їх. Сім’я далі потребує коштів на лікування Ромчика.

«Хочу ще раз всім подякувати, коли ви пересилаєте, передаєте нам гроші, ви робите дещо більше, ви даєте нам надію, надію, що все буде добре. Ми б не справились без вас», – дякують батьки усім, хто долучається до боротьби Ромчика з хворобою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Ви даєте надію»: маленькому Ромчику Гальчику потрібні гроші на лікування раку. ФОТО
16 лютий, 2018, 11:06