У водія BMW, який скоїв аварію і втік, знайшли зброю

У водія BMW, який скоїв аварію і втік, знайшли зброю
Патрульні поліцейські отримали орієнтування про водія BMW, який спричинив незначну ДТП на проспекті Грушевського, але покинув місце пригоди.

Інцидент стався вдень 22 лютого, - повідомили в управлінні патрульної поліції Волинської області.

«Буквально через півгодини його виявили і зупинили на вулиці Гнідавській. Молодий чоловік був тверезим і факту причетності до автопригоди не заперечував. У результаті на нього оформили 2 протоколи: за вчинення ДТП і залишення місця ДТП», - розповів інспектор патрульної поліції Віктор.

Також при перевірці у салоні авто виявили предмет, схожий на зброю. За попередньою інформацією, це був пістолет системи «Флобер». На місці далі працювала слідчо-оперативна група.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І знову бляхи, коли вже закінчиться нашестя цих при...дурків, де влада
Відповісти
Цю БМВ вчора зупинили на кільці на Грушевського і тутиж прийхала оперативна гпупа і стояв збоку інший учасник ДТП а в "оперативці" чомусь про вул Гнідавську розказують коли і на фото видно Гпушевського....
Відповісти
незаконно користувався машиною - проканало, незаконно купив ствол - проканало, так чому б не скоїти дтп і не втікти? якшо влада імпотентна то люди роблять шо хочуть. а бляхи як завжди показали себе з кращого боку!
Відповісти
Дайош амністію бляхам! Урааа...впєрьод, узаконити вбивць і бидло на дорозі! Всі на автопробіг за бляхи, по переду колонни буде їхати катафалк, що символізує смерть закону в Україні...
Відповісти