McDonalds хоче працювати в Луцьку

McDonalds хоче працювати в Луцьку
У компанії McDonalds заявили, що вони хочуть бути присутніми у Луцьку і шукають тут партнера.

Про це заявив директор з розвитку та виробництва компанії McDonalds в Україні Віталій Стефурак, - пише Волинь24.

«Компанія McDonalds має намір продовжувати розвивати мережу в Україні. Ми хочемо бути присутніми у кожному місті, де є наші потенційні відвідувачів, зокрема, і у місті Луцьку», – сказав Віталій Стефурак.

«Наразі ми шукаємо партнера, який зможе нам запропонувати відповідну земельну ділянку для будівництва закладу McDonalds», – наголосив він.

«Також інформуємо вас про те, що на сьогодні компанія McDonalds не пропонує франшизу в Україні. Всі українські заклади McDonalds перебувають в управлінні корпорації McDonalds», – додав Віталій Стефурак.

Нагадаємо, за словами екс-заступника луцького міського голови Тараса Яковлева раніше представники McDonalds заявляли, що їх заклад можливо збудувати на розі вулиць Стрілецької і Президента Грушевського. Утім у середу, 28 лютого Луцька міська рада вирішила, що на цій ділянці треба робити Сквер авіаторів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: McDonalds, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Петиція на збір підписів за відкриття Макдональдсу відверто фальсифікована.
Один з підписантів Обама Степан Ананійович.
Відповісти
хто шукає - той знайде...
Відповісти
От чому б не побудувати МАКДОНАЛЬДС в мене під вікнами? Ось Вам ділянка Луцька, яка знаходиться на вул.Кравчука, ідеальне місце по-моєму, людей багато, заїзд є, Ця ділянка знаходиться на Кравчука 26а, ось посилання на Гугл Мапс:
https://www.google.com/maps/@50.762022,25.3581801,3a,49.2y,165.23h,88.64t/data=!3m7!1e1!3m5!1sPKoLCtF5k6zIEMw83rOIAg!2e0!6s%2F%2Fgeo2.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DPKoLCtF5k6zIEMw83rOIAg%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dsearch.TACTILE.gps%26thumb%3D2%26w%3D96%26h%3D64%26yaw%3D36.73602%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656
Відповісти
Там люк каналізаційний видно. Мо` там каналізація проходе.
Відповісти
Це вже нехай досліджують компетентні люди, моє діло запропонувати!
Відповісти
Обама чи Трамп, кака разніца? Міськраді бабла не дали, от вони за МакДональдс і не проголосували.
Відповісти
Якби хотіли, давно відкрили б... Це не космодром побудувати,а фаст фуд.. хоч і відомий. І досить того бла бла. Чи може лучани їм мають ще на будівництво скинутись, заради того, щоб їх ощасливили безкоштовним туалетом і пиріжком з котлетою...)? Висока цивілізація і прогрес в Луцьк не може ніяк зайти))))
Відповісти