У РФ пара вбивала безпритульних, аби створити з них зомбі-армію

У РФ пара вбивала безпритульних, аби створити з них зомбі-армію
У РФ суд міста Верхня Пишма на 12 років ув’язнив «відьму» Тетяну Соловйову, яка допомогла колишньому поліцейському вбити шістьох безпритульних. Вони збиралась воскресити їх і створити зомбі-армію.

Про це повідомляє DailyMail, – пише ТСН.

Як зазначається, «відьма» підбирала чоловіків для ритуальних вбивств на вулицях Єкатеринбургу. Після цього екс-полісмен Арсен Байрамбеков завойовував довіру жертви та напував її алкоголем. Соловйова вивозила їх на машині до лісу, спостерігала за підготовкою до вбивства, самим вбивством та допомагала приховувати злочини.

«Темні боги вимагають кровної жертви, сирого м'яса або алкоголю», – пояснив Байрамбеков слідчим.

Вбивства відбувались у лісі, вночі, поруч з місцем, де більшовики 1918 року скинули тіла російської царської родини. Байрамбеков убивав безпритульних, перерізаючи горло ножем на спеціальному вівтарі, у колі з каменів поруч з багаттям. Після цього над трупами читали заклинання. «Він намагався повернути мертвих до життя і перетворити їх на зомбі. Однак його спроби виявились невдалими», – розказав слідчий.

Арсена Байрамбекова заарештували ще минулого року. Сатаніста, як він сам себе називає, ув’язнили на 13 років за вбивство шістьох безпритульних.

Жінку заарештували як причетну до цих вбивств. Проте російська судова влада не розповідає подробиць щодо особистості «відьми». Журналістам назвали лише її ім’я та описали як «молоду».

«Причина секретності нещодавнього суду залишається незрозумілою», – йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: РФ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.