Суд: зі Словенії екстрадують підозрюваного у вбивстві Каті Литкіної

Суд: зі Словенії екстрадують підозрюваного у вбивстві Каті Литкіної
Адвокати підозрюваного у вбивстві неповнолітньої жительки Нововолинська Катерини Литкіної Максима Терлецького подали апеляційну скаргу щодо питання екстрадиції їхнього підзахисного, однак позиція суду лишилась незмінною – хлопця повернуть в Україну.

Про це поінформував захисник Віктор Шостак під час судового засідання у Ковельському міськрайонному суді 6 березня, – пише БУГ.

Нагадаємо, що Максим Терлецький з березня 2017 року був у міжнародному розшуку, а пізніше його затримала словенська поліція. Як тільки його екстрадують в Україну, його відразу візьмуть під варту.

Підозрюваний відмовлявся співпрацювати зі слідством. Нагадаємо, що він не з’явився на допит, передавши довідку з-за кордону про те, що хворий. Адвокат Сергій Ковальов віддав прокурору документ на словенській мові.

Також на судовому засіданні прокурор Сергій Самчук заявив клопотання про продовження строку тримання неповнолітнього обвинувачуваного Назара Статочнюка під вартою. Він зазначив, що збереглись ті ризики, якими обґрунтовувалась попередньо необхідність продовження такого виду запобіжного заходу, зокрема, не допитано всіх свідків, потерпілих.

Заслухавши думки осіб, які брали участь у справі, вивчивши матеріали кримінального провадження, суд прийшов до висновку про задоволення клопотання прокурора та продовження терміну тримання Назара Статочнюка під вартою на 60 діб.

На наступному засіданні суд продовжить заслуховувати свідків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Суд: зі Словенії екстрадують підозрюваного у вбивстві Каті Литкіної
06 березень, 2018, 15:38