Експертка прокоментувала «нашумілу» лекцію про секс до шлюбу у Луцьку

Експертка прокоментувала «нашумілу» лекцію про секс до шлюбу у Луцьку
Очільниця громадської організації "Гендерний центр" Оксана Ярош вважає, що люди без відповідної підготовки не можуть викладати щось для дітей чи підлітків.

Про це повідомляє Конкурент.

"В освітніх установах Луцька пройшли тематичні лекції, які читала волонтерка із церковної організації. Чому я категорично проти, щоб непідготовлені люди викладали щось для дітей або підлітків? Бо шкоду від цих візитів важко прогнозувати і відповідальність за їхній зміст та наслідки несе не лекторка, а заклад освіти, який має дозвіл здійснювати освітню діяльність. Йдеться навіть не про те, що це представники якоїсь новітньої церкви завітали, хоча усім управлінцям варто знати статтю 35 Конституції України, що церква і релігійні організації в Україні відокремлені від держави, а школа – від церкви. А про те, що на освітню діяльність має бути дозвіл та відповідна компетенція тих, хто її здійснює", – зазначила вона.

"Це мені, щоб викладати в університеті, треба мати відповідну освіту, науковий ступінь, вчене звання, фахові публікації, монографії, підвищувати кваліфікацію та інше, а тут виходить, що будь-хто може нав'язувати свою думку для дітей, які ще не мають сформоване "критичне" мислення", – додала вона.

Оксана Ярош виступає за здоровий консервативний підхід у освіті.

"До наших дітей треба йти із апробованими і сертифікатними програмами. Ми маємо в Україні різні релігійні організації, вони активні і можуть пропагувати своє, але поза межами державних освітніх закладів", – наголосила експертка.

Нагадаємо, лекцію про секс до шлюбу і чистоту дівчини у Луцькому педагогічному коледжі провела волонтер громадської організації "Life центр". Опісля повідомили по те, що організаторів лекції просять покарати


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мислю так. Людина сказала що блядство це пагано. Результат грантові експерти підняли шум і зайнялись написанням скарг. Хто на світлій стороні? Очевидно....
Відповісти
Ніякого сексу тільки анал і орал.
Відповісти
Все правильно волонтери зробили, Україна християнська країна, і повинна дотримуватись Біблійних істин. Це Г.центр, відповідно підготовлений, але не з правильних джерел інформації... Хотілось би задати питання Оксані Ярош чи вона має дітей, якщо має, як виховує? Чи готова глядіти внуків своїх 15 річних дітей?
Відповісти
Бюсь об заклад що якби темою лекції були усілякі збочення або аборти, пані експертка сказала б що це нормально, цивілізовано і що кожен має право виражати свою точку зору. От такі вони лицеміри грантового гендено-шмендерно псевдоліберального пошиву... в усій своїй красі повстають)
Відповісти
Скільки людей - стільки думок. Дітей мають виховувати батьки, а не волонтери, викладачі, релігійні представники чи політики.
Жоден експерт чи волонтер не врятує дівку, яка від кохання втратить голову і розсуне ноги. Природу не перемогти.

Відповісти
Останні новини
Експертка прокоментувала «нашумілу» лекцію про секс до шлюбу у Луцьку
15 квітень, 2018, 23:17