Житло мрії: «Липинський+» пропонує поєднати міські зручності із заміською тишею*

Житло мрії: «Липинський+» пропонує поєднати міські зручності із заміською тишею*
Вибір майбутньої оселі – одне з найбільш відповідальних і важливих рішень у житті кожної людини. Адже значною мірою саме від комфорту й затишку житла залежить якість нашого життя. Плануючи придбати квартиру, кожен хоче, аби вона була ідеальною.

Саме тому лучан закликають вже зараз долучитися до будівництва житлового будинку «Липинський+», який знаходиться в селі Липини Луцького району на вулиці Марії Заньковецької, 1.

Учора, 18 квітня, з метою залучення клієнтів до спорудження 10-поверхового комфортабельного будинку відкрили центр обслуговування ОК «Липинський».





Одна з головних переваг придбання квартири саме у житловому будинку «Липинський+» на вулиці Марії Заньковецької, 1 – неймовірно вдале розташування об’єкту завдяки поєднанню міських зручностей і заміської тиші. Поруч – школа, садочок, медичні заклади, зони відпочинку.

Директор підприємства «Волинькооппроект» Дмитро Білик розповів, що проект для будівництва створювали у сучасній європейській архітектурі. Для майбутніх мешканців передбачили максимально розвинуту інфраструктуру, де усе буде, як кажуть, буде під боком. На першому та цокольному поверхах розташують комерційні приміщення, зокрема – супермаркет, спортзал, перукарню та офіси.
З другого до десятого поверхів розмістять квартири. До слова, на двох найвищих поверхах вони будуть дворівневими.





«Багатоповерхівка буде особливою ще й тим, що тут не буде стандартного планування квартир, усі вони – різнопланові, з цікавими рішеннями. Намагалися проектувати все таким чином, щоб квартири були з несучими стінами по периметру. Тобто є можливість перепланування. Це можна робити вже на стадії будівництва, що мінімізує подальші витрати клієнта, який купуватиме квартиру. Саме тому запрошуємо клієнтів долучатися до будівництва вже зараз», - додав Дмитро Білик.

Директор генпідрядної організації «Форест-Україна» Роман Олійник розповів, що саме будівництво об’єкту розпочали 23 березня цього року. Наразі ж тривають роботи щодо спорудження першої черги комплексу. Зокрема, тривають фундаментні роботи.









Будівельники готуються до облаштування залізобетонної монолітної плити. Роботи, за словами Романа Олійника, виконують згідно з графіком. Ведуть технічний нагляд, жорстке спостереження за якістю виконаних робіт.

Генпідрядник додав, що здати будинок в експлуатацію планують у четвертому кварталі 2019 року.

«Ми працюємо тут як одна команда, отримуємо професійне задоволення від того, що будемо причетні до будівництва і завершення такого чудового будинку», - із помітною гордістю за причетність до такої роботи додав інженер з технічного нагляду за будівництвом Олександр Філіпченко.





На його переконання, початок робіт триває якісно, все відбувається згідно з проектом і з дотриманням будівельного законодавства. Олександр Філіпченко наголосив, що генпідрядник «Форест-Україна» має достатньо досвіду і вже зумів на ділі довести, що йому можна повністю довіряти.

У будинку пропонують придбати квартири на будь-який смак та метраж – одно-, дво-, трикімнатні та дворівневі, які розміщені на верхніх поверхах. Агент з нерухомості ОК «Липинський» Віта Андріанова розповіла, що новобудова матиме дві секції, які вмістять 112 квартир.





Однокімнатні помешкання матимуть площу від 40 до 60 метрів квадратних, двокімнатні – від 58 до 70, трикімнатні – від 95 до 99. Дворівневі ж – від 90 до 120 метрів квадратних. Ціна за метр квадратний житла у ЖБ «Липинський+» – 12 500 гривень.

Наразі ж триває залучення клієнтів до вступу в кооператив. За індивідуальними консультаціями усіх запрошують до центру обслуговування.



Детальну консультацію також можна отримати за телефонами 095 571 56 56, 068 971 56 56, 050 714 48 48 або на сайті.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Житло мрії: «Липинський+» пропонує поєднати міські зручності із заміською тишею*
19 квітень, 2018, 11:20