У Луцьку визначали переможців конкурсу соцпроектів

У Луцьку визначали переможців конкурсу соцпроектів
Цього року вперше у Луцьку відбувся конкурс соціальних проектів, спрямованих на вирішення проблем сімей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Ініціатором конкурсу стало керівництво управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради. Впродовж квітня представники громадських організацій подавали ідеї щодо підтримки соціально вразливих категорій населення міста.

На реалізацію проектів передбачили 80 тисяч гривень, а максимальне фінансування одного проекту - 20 тисяч гривень зі співфінансуванням не менше як 10% від обсягу коштів бюджету міста.

Отож, сьогодні у конференц-залі Центру надання адміністративних послуг зібралися члени конкурсної комісії, аби обговорити чотири соціальні проекти, що подали представники громадських організацій нашого міста та одну ініціативу від навчального закладу №11.

Відтак, представники Центру соціальних ініціатив та соціальних досліджень представили на розсуд журі два проекти “Стоп-мобінг” та “Школа відповідального батьківства”.

Облаштувати сенсорну кімнату для релаксації дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, залучивши і дітей, і батьків, пропонують вчителі благодійної неприбуткової організації “Фонд розвитку ЗОШ №11 - “Ерудит”.

Представники громадської організації батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку розробили програму “Сильні батьки - сильні діти”. Втілити ідею “Вихідний день у колі сім'ї” запропонували представники Луцької міської організації спілки воїнів АТО.

Члени журі відзначили, що всі ідеї дуже хороші і актуальні на сьогодні, хоча і потребують доопрацювань.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.