Волинські каноїсти вибороли 23 медалі на чемпіонаті України

Волинські каноїсти вибороли 23 медалі на чемпіонаті України
У Дніпрі відбувся чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед юніорів 2000-2001 років народження та молоді до 23 років. Збірна Волині виборола 4 місце серед молоді та 5 місце серед юніорів (27 команд-учасниць).

Каноїсти Волині принесли в загальну скарбничку 23 нагороди різного ґатунку,- повідомили у Ковельській міській федерації каное.

Чемпіонат став ще одним етапом відбору для участі в чемпіонаті Європи в категорії «молодь» та «юніори», який відбудеться в місті Ауронцо-ді-Кадоре (Італія). За підсумками змагань у веслувальному Євро-2018 візьмуть участь: по «молоді» - Віктор Свиридюк, по «юніорах» - Ілона Грабовець, Павло Семенюк, Павло Борсук та Олександр Яцюк.

На чемпіонаті України серед молоді до 23 років з Волині виступили Віктор Свиридюк, Олександр Шеметило, Назар Остапчук, Антон Кисіль, Богдан Чабан, Сергій Семенюк, Олександр Яцюк. Їх здобутки – це 5 золотих, 1 срібна та 3 бронзові медалей.

Золоті нагороди завоювали: Віктор Свиридюк в каное-двійці на дистанціях 1000 та 500 метрів, та в каное-четвірці на дистанції 200 метрів разом з Богданом Чабаном, Сергієм Семенюком та Олександром Яцюком. Богдан Чабан фінішував першим на дистанції 200 метрів в каное-двійці, та Назар Остапчук з Антоном Кисилем в каное-четвірці.

Срібло приніс успішний фініш Богдана Чабана на дистанції 200 метрів в каное-одиночці.

Бронзу вибороли Антон Кисіль з Назаром Остапчуком в складі каное-четвірки на дистанціях 1000 та 200 метрів та Назар Остапчук в каное-двійці фінішував третім на дистанції 200 метрів.

Юніори-каноїсти спромоглися вибороти на чемпіонаті 14 медалей різного гатунку.

На найкоротшій дистанції 200 метрів юні каноїсти вибороли 5 нагород. Вибороли золото: в каное-двійці Ілона Грабовець, в каное-четвірці Ольга Демчина, в каное-четвірці - Павло Борсук, Павло Семенюк та Олександр Гушинець.

Срібло – в каное-одиночці виборов Олександр Яцюк, а в каное-четвірці Влад Гочачко, Андрій Гузь та Едуард Перевознюк.

Бронзові нагороди вибороли в каное-двійці Влад Гочачко та Андрій Гузь.

Серед юніорів на дистанції 500 метрів волинські каноїсти вибороли 6 нагород, а саме: в каное-двійці золото здобула Ілона Грабовець, у каное-четвірці Олександр Яцюк– І місце, Едуард Перевознюк– ІІ місце, дует Павло Семенюк - Павло Борсук в каное-двійці фінішували другими, в каное-двійці Олександр Яцюк – ІІ місце, бронза у каное-двійки в складі Андрій Гузь та Едуард Перевознюк.

Серед юніорів на дистанції 1000 метрів відзначились Павло Семенюк в дуеті з Павлом Борсуком, які фінішували третіми, Олександр Гушинець– в каное-одиночці виборов бронзу та в каное-четвірці ще три бронзові медалі в скарбничку принесли Влад Гочачко, Андрій Гузь та Едуард Перевознюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські каноїсти вибороли 23 медалі на чемпіонаті України
26 травень, 2018, 02:03