Чому смердить Луцьк: версії влади

Чому смердить Луцьк: версії влади
У луцькій мерії припустили, що джерелом смороду в місті може бути зумисне створення прецедентів.

Про це на своїй сторінці у Facebook перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

"Версій цього явища існує багато. Одна із них – зумисне створення прецедентів у місті. Для прикладу, люди днями скаржились на сморід із території, поблизу якої немає ні каналізаційно-насосної станції, ні приватних забудов, від яких могли б йти запахи нечистот – це практично центр Луцька", - зазначив посадовець.

За словами Недопада, також є версія про несанкціоновані зливи нечистот недобросовісними підприємцями або асенізаційними машинами.

"Така вірогідність існує, оскільки каналізаційна мережа нашого міста має протяжність майже 300 кілометрів, а люки розміщені через кожні 40-50 метрів один від одного, тож цілодобово стежити за кожним із них, аби уникнути незаконних зливів відходів, практично нереально", - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановнмий, сядьте в маршрутку за № 294 і власноруч переконаєтесь, звідки сморід... Пан Корчук , зробіть екскурсію на своє "ДЄТІЩЕ" в Липляни!!! Особливо в понеділок. середу і четвер. Там асенізотона машина кілька разів на день зливає нечистоти прямо у відстійник (перепрошую"мулову карту) прямо над дорогою за № АС 0160. поясніть , це санкціонований скид??? А чому не очистку? Лабораторні аналізи аж ніяк ніхто не робить... а якщо і зробить очиснівський лаборант. то вони будуть "такі як треба" пану Корчуку.
Відповісти
Де коментар з Липлян??? Чому не опубліковуєте??? Правда очі коле!!!
Відповісти
На всіх луцьких сайтах поширили заклик влади в особі Недопада про спільний пошук причин смороду у місті. Активні лучани почали відразу ж аргументовано відповідати на цей заклик, в коментарях викладати фото як з очисних споруд, що на Вишкові, масово вантажівками вивозяться фекалії і розкидаються на поля навколо міса..., інші факти повязані із смородом від очисних. Реакція Недопада - користувачів заблокував, коментарі видалив. Питання - нахіба тоді писати, що хочете почути думку громади??? Висновок - почув правду, яку знає, бо ж сам задіяний в тому гівняному бізнесі!!!
Відповісти
Треба попросити Правий Сектор знайти організатора і щоб засунули його з головою в ті нечистоти, та так, щоб ще з місяць відмивався, і зняти ту комедію на відео. Інакше діла не буде.
Відповісти