В чому полягає різниця між дешевими і дорогими шинами?*

В чому полягає різниця між дешевими і дорогими шинами?*
При покупці будь-якого товару ви хочете отримати якісну річ. Автомобільні шини зовсім не є виключенням з цього правила. Як правило, чим вища якість, тим дорожчим є виріб. Але це зовсім не значить, що вам потрібно розоритися для придбання надійного «взуття» для свого автомобіля.

Ви можете підібрати надійні товари від відомого бренду за цілком помірними цінами тут - https://rezina.ua/shiny/michelin/. Розуміючи різні фактори, які впливають на вартість покришок, ви зможете краще орієнтуватися у їхньому виборі.

Довговічність

Довговічність шини є одним з найголовніших факторів, який вказує на те, що саме ви отримаєте за свої гроші. Чим довше виріб виконує свою функцію, тим довше не потрібно його замінювати. Отже, ви економите гроші.

Якщо покришка виготовлена з м’якої резини, вона має краще зчеплення з дорогою. Але вона буде швидше зношуватися. Тверда резина довше лишається цілою. Є й інші особливості, такі як укріплені стінки.

Безпека

Якісні покришки дозволяють ефективніше керувати автомобілем, в тому числі на великій швидкості чи слизькій дорозі. Знижується ризик виникнення аварійних ситуацій. Ви можете швидше реагувати на перешкоди, об’їжджати їх чи гальмувати.

Більш якісні шини часто мають товстіший протектор з глибокими канавками. Завдяки цьому автомобіль краще рухається по снігу, льоду, грязюці, вологому асфальті. Але варто врахувати, що товстіший протектор створює більше шуму.

Гальмівний шлях

Кожна шина має очікуваний гальмівний шлях. Чим він коротший, тим краще ви можете реагувати на перешкоди та аварійні ситуації. Зазвичай покришки не розраховані на точні показники гальмівного шляху. Але якісні вироби дозволяють швидше зупиняти автомобіль.

Знос

Неправильно функціонуючі шини підвищують навантаження на окремі деталі та системи автомобіля, прискорюючи їхнє зношення. Також через це доводиться використовувати більше палива. В перспективі ви будете витрачати більше грошей на бензин, придбання запчастин, проведення ремонту.

Комфорт

Багато характеристик, які допомагають шинам краще функціонувати, також підвищують комфорт водія та пасажирів. Якісні покришки краще поглинають удари на дорозі, а також продукують менше шуму. Дешевші шини зазвичай гучніші. Це може відволікати та дратувати людей у салоні. Але не варто використовувати рівень шуму як один з найголовніших показників якості.

Має значення і бренд. Ви платите за товар відомої торгової марки. В більшості випадків це означає, що ви отримуєте довговічний та надійний виріб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: шини
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В чому полягає різниця між дешевими і дорогими шинами?*
27 липень, 2015, 11:05