Меблі для вітальні та столової — які обрати*

Меблі для вітальні та столової — які обрати*
Ті часи, коли більшість українців снідали, обідали та вечеряли винятково на маленьких кухнях, поступово стають минулим.

Наразі все більшої популярності набувають сучасні інтер’єри, у яких майстерно поєднуються вітальня, кухня та столова. Великі багатофункціональні приміщення використовують і для сімейних посиденьок щодня, і для прийому гостей.

Актуальними лишаються і класичні вітальні, в яких українські родини традиційно спілкуються вечорами, дивляться телевізор, також приймають гостей.

Ці важливі кімнати необхідно меблювати таким чином, щоб вони успішно виконували всі необхідні функції, і в цьому допоможе інтернет-магазин «Мебельная лавка». За посиланням https://mebellavka.com.ua/mebel_dlya_gostinnyh_i_stolovyh.html можна обрати вишукані або прагматичні меблі на всяк смак для різноманітних кімнат будинку чи квартири.

Вітальня — кімната для всієї родини
За українською традицією, найбільша кімната у квартирі (ще її називають залою) — це саме вітальня. Англійською мовою таке приміщення зветься living room, тобто «кімната для життя», або «житлова».

У цьому є сенс, і в кімнаті необхідно розмістити меблі для дозвілля родини та гостей. Це, зокрема:

• столова група — великий стіл та достатня кількість зручних стільців для застілля або гри у настільні ігри;

• м’яка група — диван, зручні крісла для дозвілля та відпочинку;

• функціональні меблі — враховуючи, що це найбільша (зазвичай) кімната у помешканні, то варто придбати комоди, стінку, шафи для зберігання посуду, текстилю, книг тощо;

• група для «теле-куточка» — тумба під сучасний телевізор з чималим розміром екрану, гарний зручний столик допоможуть створити комфортне місце для перегляду телепрограм, фільмів та серіалів, домашнього відео.

Створюємо оптимальний інтер’єр
Аби поєднати необхідні функції в одній кімнаті (вітальні, столовій), необхідно грамотно зонувати приміщення. Це робиться за допомогою меблів. Приміром, перегородкою-розділювачем між зоною відпочинку та столовою зоною буває симпатичний стелаж або двостороння шафа-купе, де поміщається безліч необхідних речей. Компанія «Мебельная лавка» стане надійним партнером у створенні сучасної та зручної обстановки у будинку чи міській квартирі.

Величезний вибір каталогу меблів, зручні умови доставки та оплати перетворять оновлення обстановки вдома на суцільне задоволення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: меблі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.