Мерія шукає спонсорів для «Ночі у Луцькому замку-2013»

Мерія шукає спонсорів для «Ночі у Луцькому замку-2013»
Луцька міська рада запрошує до співпраці спонсорів.

Цього року Луцький замок в рамках мистецького фестивалю «Ніч у Луцькому замку-2013» гостинно відкриє свої двері для лучан та гостей міста, - повідомили у прес-службі муніципалітету.

З метою реалізації мистецького проекту Луцька міська рада запрошує до співпраці представників бізнесу. Пропозиції приймаються до 1 квітня 2013 року в управлінні культури Луцької міської ради.

Телефон для довідок: (0332) 72-34-26.

Детальніша інформація на веб-сайті управління культури Луцької міської ради.

ЧИТАТИ, ДИВИТИСЯ ФОТО І ВІДЕО ПРО «НІЧ У ЛУЦЬКОМУ ЗАМКУ-2012»

Довідка

Арт-фест «Ніч у Луцькому замку» відбувається щорічно з 2007 року на території історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» в останню неділю червня.

Складовою частиною Арт-фесту «Ніч у Луцькому замку» є імпровізовані лицарські бої та середньовічні розваги, театралізовані дійства, майстер-класи народних майстрів з гончарства, лозоплетіння, соломоплетіння, флористики та ковальства, дегустація та приготування національних страв.

Сучасне музичне мистецтво під час «Ночі в Луцькому замку» презентують популярні молодіжні гурти та виконавці. Серед найбільш відомих, які побували на арт-шоу в Луцьку, гурти «Гайдамаки», «Океан Ельзи», «Воплі Відоплясова”, «Zdob si zdub».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні бізнесмени!Не ведіться на це ноу-хау міської ради.Вкладаючи гроші в цей проект,ви ніколи не получите тої реклами про яку вам будуть говорити.Ви лише збагатите купку людей в управлінні культури міської ради.Максимальна кількість людей,що вміщує наш замок близько 1тис.чоловік,а сумми на так звану рекламу яку вам ніхто робити не буде(перевірили на собі) захмарні.Я вже не говорю про ціни на квитки.Подумайте...
Відповісти
Принаймні, згадайте той гвалт, який стався навколо проданих білетів та отриманної виручки у 2009 році. Куди поділися гроші невідомо... хоча може Гнатів знає..., але не скаже.
Відповісти
Останні новини
Мерія шукає спонсорів для «Ночі у Луцькому замку-2013»
06 березень, 2013, 09:42