Розпитував все про картку: лучанку намагався «розвести» клієнт із OLX

Розпитував все про картку: лучанку намагався «розвести» клієнт із OLX
У лучанки, яка продавала дитячий візочок через сервіс OLX.ua, шахрай намагався вивідати всю інформацію про картку, однак почувши голос дитини вибачився та кинув слухавку.

Про це Альона Сокол написала у спільноті "Теревені про Луцьк" у соцмережі Facebook.

Жінка зазначає, що публікує історю, аби вна стала попередженням для тих, хто щось продає через сервіс.

"Телефонує мені сьогодні клієнт (розмовляючи російською мовою) стосовно коляски, яку я буквально 20 хв., як виставила на продаж. Продиктував місто, відділення нової пошти та прізвище ім'я людини, кому я мала відправити коляску. Відповідно мною був продиктований номер картки, куди мали переказатися кошти. Зателефонував уже під вечір. Ще раз представився, нагадав про покупку. Сказав, що на картку перекаже не 1000 а 1075 грн., тому що зніме комісію, а для цього мені в приват24 потрібно натиснути якусь чарівну кнопку і поставити галочку. Після моєї згоди почався шквал запитань.....ваша картка прив'язана до приват24? Ви будете заходити з комп'ютера чи телефону? А останнє питання просто вибило мене... ви юридична чи фізична особа? І тут я все зрозуміла...А сам фінал шокував мене найбільше. Почувши голос мого синочка він замовчав і сказав те, що мене просто "вбило". Извините меня, мне стыдно, не звоните на этот номер...Застерігаю усіх будьте обережні та уважні!!!!" - написала жінка.

У коментарях під дописом кілька людей написали, що мали аналогічні ситуації під час продажу візочків, а інші учаники спільноти розповідають про різні види шахрайств.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І знову чужі пости викладаєте!! А на свої мізків не вистачає???
Відповісти
Останні новини
Розпитував все про картку: лучанку намагався «розвести» клієнт із OLX
23 вересень, 2018, 13:09