Повідомили, коли на Волинь привезуть вакцину від грипу

Повідомили, коли на Волинь привезуть вакцину від грипу
Перша партія для волинян становитиме тисячу доз і прибуде в область уже наступного тижня.

Якщо використають першу партію, то організують додаткову поставку, - повідомляє Район.in.ua з посиланням на директора державного виробничо-торгового підприємства «Волиньфармпостач» Михайла Півнюка.

«Про вакцинацію від грипу багато говорять, але роблять щеплення зовсім не багато волинян», – зауважив директор «Волиньфармпостачу».

З його слів, цього року це буде дві вакцини: «Ваксігрип» та «Джісі Флю». Вартість однієї першої дози становитиме близько 300 гривень, її продаватимуть у роздрібній мережі. Другої – 220-230, адже вона має декларовану ціну. Придбати вакцину можна буде в аптечній мережі «Волиньфармпостачу».

Заявка сформована на рівні минулого року, зокрема, для тих категорій, яким вакцинація необхідна насамперед. Зі слів Михайла Півнюка, в області щороку використовують 2-2,5 тисячі доз вакцини від грипу.

«Епідемічний сезон ГРВІ та грипу розпочався на початку жовтня, тому зараз саме час вакцинуватися. Наразі випадків грипу в області не зафіксовано, підвищення захворюваності на ГРВІ - нема», – наголосив головний лікар обласної інфекційної лікарні Руслан Морочковський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: грип, Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Повідомили, коли на Волинь привезуть вакцину від грипу
13 жовтень, 2018, 01:33