У Рокинях руйнується будинок культури

У Рокинях руйнується будинок культури
Через брак коштів аварійний будинок культури у Рокинях не можуть відремонтувати, тому керівництво звернулось за допомогою до представників обласної влади.

Так, під час засідання колегії управління культури Волинської ОДА, що відбулася 14 березня, до представників обласної влади у галузі культури звернувся директор Музею історії сільського господарства Волині Олександр Середюк, ‒ пишуть Волинські новини.

«Будинок культури у Рокинях руйнується, і це питання слід вирішити по-козацьки», ‒ сказав він.

За словами директора музею, селищна рада не спроможна вирішити питання через брак коштів. За сприяння голови Волинської облдержадміністрації у будівлі розмістили батареї, проте вони не гріють. Таким чином, приміщення протягом трьох років не опалюється, і стіни будинку почали руйнуватися.

Олександр Середюк повідомив, що звертатиметься до представників найвищого рівня влади, Прем’єр-міністра та Президента, якщо проблему не вирішать.

У червні за ініціативою покійного Григорія Гуртового, який започаткував проведення всеукраїнської конференції «Волинь ‒ край козацький» на базі музею, планують провести перший міжнародний фестиваль козацької слави на Волині. Зокрема у його рамках планують фестиваль козацької пісні, показові виступи бойових мистецтв тощо.

Фестиваль відбуватиметься не лише на території експозиції під відкритим небом, але й у будинку культури, який сьогодні перебуває у незадовільному стані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Рокинях руйнується будинок культури
14 березень, 2013, 19:17