Шпалери Марбург: німецька якість в Україні*

Шпалери Марбург: німецька якість в Україні*
В наш час ніщо не стоїть на місці, тому не варто дивуватись новим товарам та напрямкам в різних сферах. Коли ми робимо ремонт у власній оселі, то намагаємось слідувати модним тенденціям, враховуючи поради дизайнерів. Але як би не змінювалась мода, актуальними завжди будуть стіни, обклеєні шпалерами. Особливо якщо мова йде про німецьку якість від Marburg. Широкий вибір продукції від цього виробника можна знайти тут - http://www.baccara.com.ua/catalog/brend/marburg.

Які переваги має бренд Marburg?

Шпалери Марбург досить популярні, оскільки вони здатні задовольнити побажання кожного клієнта. Серед основних переваг таких шпалер варто відмітити наступні:

• різноманітна кольорова гама;
• екологічні матеріали;
• легке очищення та догляд;
• довговічність.

З цими шпалерами вам не доведеться перейматись через те, що вони швидко вийдуть з моди або втратять свій привабливий зовнішній вигляд. Марбург – це класика у світі шпалер, тому їх вибір може допомогти реально зекономити на найближчі роки, адже не буде потреби робити новий ремонт.

Ще однією перевагою є велика кількість відтінків, якими можна прикрасити своє помешкання. Тобто кожен з нас має можливість зробити своє житло максимально комфортним та приємним для себе. Більшість сучасних дизайнерів надає перевагу саме цьому бренду шпалер, так як з їх допомогою можна гарно оформити приміщення у будь-якому стилі.

Шпалери Marburg: особливості бренду

Перші шпалери Марбург побачили світ ще в середині 19 століття. Особливістю виробництва на той час стала відмова власників переносити свої виробничі сили в країни Азії. Тому до сьогоднішнього дня всі шпалери знаходяться під пильним наглядом виробників на кожному етапі їх створення. Саме це рішення в 1845 році дало можливість налагодити роботу до такого рівня, що Марбург славиться сьогодні на весь світ.

Кожна колекція Марбург – це витвір мистецтва, адже над нею працює ціла команда професійних дизайнерів. Втілити в життя задуми спеціалістів допомагають сучасні технології, завдяки яким ми отримуємо покриття з різноманітними спецефектами. Найбільш популярним досягненням є неймовірна гра з тінями – на протязі дня кольорова гама незмінна, але при електричному освітленні ми можемо бачити переливи відтінків.

Серед різноманітних моделей шпалер Марбург особливо популярні на сьогоднішній день ті, де поєднуються різноманітні матеріали. Наприклад, дуже гарно виглядають шпалери на основі кварцового піску та текстилю. Всі технології, які використовуються при виробництві шпалер Марбург – запатентовані, тому знайти аналог у іншого виробника неможливо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: шпалери
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Шпалери Марбург: німецька якість в Україні*
24 жовтень, 2016, 09:36