Лучанам доведеться більше платити за проїзд, якщо студенти їздитимуть за 2,50

Лучанам доведеться більше платити за проїзд, якщо студенти їздитимуть за 2,50
Якщо у Луцьку затвердять пільговий проїзд для студентів у сумі 2,50 гривень, то іншим лучанам доведеться платити 7,50.

Про це йшлося у середу, 7 листопада, під час засідання виконкому Луцькради.

Член виконкому Ігор Алєксєєв розповів, що є інформація про позов студентів до міської ради щодо порушення прав. Секретар міської ради Григорій Пустовіт це підтвердив.

«Вони хочуть 2,50 за проїзд, посилаючись на постанову Кабміну. Їх вимоги законні», - відзначив Алєксєєв. Він поцікавився, скільки коштів відшкодувала держава за пільгові перевезення.

«Ми не отримали жодної гривні», - повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов.

Ігор Алєксєєв запропонував підготувати проект рішення про вартість проїзду для студентів за 2,50, однак для інших лучан ця сума складатиме 7,50.

«Вони повинні розуміти, що за них доведеться платити іншій частині лучан. Хлопці молодці, вони борються за свої права, але вони мають розуміти, що є дві норми закону. Якщо центральні органи влади не надіслали компенсацію, їх не отримали перевізники», - наголосив член виконкому.

Варто зазначити, що наразі у місті є майже 30 тисяч студентів.

Григорій Пустовіт додав, що студентами маніпулюють певні політичні сили задля своїх цілей, тож із ними пообіцяли «провести роботу» та пояснити ситуацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Читайте уважно законодавство і виконуйте.Якби...може...ніби...-це не Закон.А студенти молодці і ніхто ними не маніпулює.Це взагалі має бути потужна,не заангажована прогресивна політична сила.Було дуже добре для України.
Відповісти
Вкотре наші чиновникі взялися на свої улюблені "інструменти" - обман і маніпуляція. Намагаються замилити людям очі й налаштувати проти студентів. Ціна на проїзд зросте не залежно від того буде пільга чи ні, але звалять все на студентів які відстоюють свої права. А те що інші мають доплачувати за студентів взагалі єресь, не пільга формує вартість проїзду, а в залежності від вартості надається право на половину вартості проїзду.
Відповісти
Лише один обман. Влада побоялась акцію протесту від студентства і хоче налаштувати простих мирних жителів проти них. Агов, ЗМІ подивіться, що ви робите? Для чого пишете таку інформацію, якщо студенти вимагають те що їм передбачено і так законом?
Відповісти
студенти молодці! а ось влада хоче нацькувати людей проти них! про подорожчення проїзду йшлось і раніше, тільки зараз вони можуть це списати на студентві... щоб їм було менше проблем!
Відповісти
Останні новини
Лучанам доведеться більше платити за проїзд, якщо студенти їздитимуть за 2,50
07 листопад, 2018, 09:53