Як правильно доглядати за гаманцем з натуральної шкіри?*

Як правильно доглядати за гаманцем з натуральної шкіри?*
Якщо ваш гаманець є високоякісним виробом зі шкіри, про нього варто турбуватися. Такий аксесуар точно заслуговує уваги, якщо ви бажаєте ще довго використовувати його. Ретельний догляд дозволить зберігати естетичний зовнішній вигляд та функціональність виробу протягом кількох десятиліть. Ви зекономите багато грошей і допоможете оточуючому середовищу завдяки зменшенню кількості відходів. Жіночі гаманці зі шкіри не потребують надто складного догляду. Ознайомтеся з нашими рекомендаціями, щоб дізнатися більше.

Купуйте якісне


Перш ніж давати рекомендації щодо догляду за гаманцем, хочемо нагадати про важливість правильного вибору цього аксесуару. Чим нижчою є його якість, тим менше шансів зберегти естетичність та функціональність виробу протягом тривалого часу. Високоякісна шкіра – це довговічний і міцний матеріал.

Не перевантажуйте гаманець

Не потрібно напихати гаманець так, що він стає схожим на кульку. Це одна з найпоширеніших помилок і чоловіків, і жінок. Через перенавантаження шкіра з часом розтягується і покривається тріщинами.

Носіть у гаманці лише гроші й ті предмети, які є дійсно необхідними. Можна обмежитися кредитними картами, кількома візитівками та чеками. Не кладіть всередину все підряд: купони на знижку, старі квитанції, монети, ключі й тому подібні речі.
Переглядайте вміст гаманця кожні кілька тижнів, щоб позбутися усього зайвого.

Не сидіть на ньому


Носити гаманець у задній кишені полюбляють переважно чоловіки. Але «грішать» цим і деякі жінки. Сидіння на цьому аксесуарі шкодить і йому, і вашому здоров’ю. Шкіра перетискається, розтягується, стирається. Це точно не можна назвати дбайливим поводженням. Перекладіть гаманець в передню кишеню чи сумочку. Так ви зробите й гарну послугу своєму тілу, зменшивши навантаження на спину.

Особливості догляду

Натуральна шкіра – унікальний матеріал, який потребує дбайливого догляду. Його головні вороги: бруд, сухість і надмірна вологість.
Оскільки ви користуєтеся гаманцем щодня, його забруднення є звичним явищем. Щоб витерти шкіру, використовуйте вологу тканину. Якщо це не допомагає, використайте спеціальний засіб для чистки шкіри. Уникайте мила, рідини для миття посуду чи інших засобів, які не призначені для догляду за шкіряними виробами.

Якщо гаманець намок, протріть його поверхню м’якою тканиною і залиште сохнути при кімнатній температурі. Не нагрівайте шкіру, оскільки через це вона може деформуватися.

Бачите тріщини на поверхні виробу? Це свідчить про пересихання шкіри. Для зволоження використовуйте спеціальний спрей чи крем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гаманець
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як правильно доглядати за гаманцем з натуральної шкіри?*
22 листопад, 2017, 16:10