Шахраїв, які викрадали автівки у волинян, не хочуть карати?

Шахраїв, які викрадали автівки у волинян, не хочуть карати?
Волинська прокуратура намагається притягнути до відповідальності шахраїв, які роками викрадали автомобілі у волинян.

Семеро спритників перебивали номери та змінювали автівки до непізнаваності, після чого шукали покупців, повідомив 22 березня телеканал «Аверс».

Так викрадені у волинян автомобілі прямували у різні куточки України до нових власників.

Організовану групу злочинців минулоріч таки затримали правоохоронці. В ході оперативно-розшукових заходів міліціонери задокументували 27 транспортних засобів, однак впевнені: це аж ніяк не всі автомобілі, викрадені цією бандою.

У Луцькому міськрайонному суді справу розглядав його очільник Віктор Остапук. Ухвала, яку виніс головуючий у справі, тоді шокувала усіх: як потерпілих, так і прокуратуру. Із семи крадіїв реальний термін позбавлення волі тоді отримали лише троє, і то незначний. Найдивніше те, що ватажків банди випустили на волю, йшлося в сюжеті.

Не погодившись з вироком міськрайонного суду обласна прокуратура подала апеляцію.

«Новий автомобіль Lanos. Я півроку поїздив. І з гаража викрали. Зізналися у всьому. А їх виправдали. Ну, як це так? Я хочу, щоб мені компенсували збитки, більше я нічого не хочу», – розповів потерпілий Петро Ковба.

На засідання суду 22 березня через погане самопочуття не з’явився один із засуджених. Тому слухання вирішили перенести на 16 квітня. Потерпілі певні: це робиться, щоб затягнути справу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зато Остапук їздинь на мерсі з мільйон гривень 0007 і мав вас всіх в дупі, а ви Ланос,Ланос, його номер на машині коштує більше ніж Ланос. Каже що машини в нього нема, є дві джип 0091, якого недавно коцнув в дтп, що успішно замяли і нещасний мерс куплений на його зарплату за лімон. То мля буде судити по закону? У великих людей великі затрати. А ви за якісь ланоси. Нє мішайтє людям дєлать бізнєс...
Відповісти
яким би був вирок суду, якби серед потерпілих опинився сам суддя?
Відповісти
А нещодано дядя Вітя Остапук виніс ще одне кумедне рішення по його подружці Кушнір Наташі, яка кинула людей і банки на мільйони гривень. Справедливо засудив, дав мінімальний штраф, від якого сам і звільнив, каже сроки пройшли, а те що люди без квартир і засобів для існування осталися то це дрібниці. Главне щоб в Наташи все було добре.
Відповісти
Мафию не возможно победить её можна только возглавить!
Відповісти
Видно,що остапук (пишу з маленької букви) добрячий хабарник.
Відповісти
Останні новини
Шахраїв, які викрадали автівки у волинян, не хочуть карати?
23 березень, 2013, 12:04