Що наобіцяли волинські депутати. ВІДЕО

Що наобіцяли волинські депутати. ВІДЕО
Обіцянки нардепів-мажоритрників від Волині проаналізували у програмі «Обіцяв ‒ виконуй!»

Так, з усіх обіцянок волинських депутатів 26% становлять локальні ‒ вирішення місцевих проблем, ‒ йдеться в програмі на каналі ТВі.

12% ‒ сільського господарства та розвитку села, 10% ‒ політична реформа, 9% ‒ соціальні гарантії та трудові права. Решта ‒ 43% ‒ інші сфери: медичне забезпечення, місцеве самоврядування, молодіжна політика та діти, ЖКГ і тарифи, мовна політика.

Власне серед усіх є 3 кандидати-мажоритарники, які найбільше обіцяли. Всі вони ‒ позафракційні, досить заможні люди, ‒ зазначають у сюжеті.

Насамперед, найбільше наобіцяв Ігор Палиця (виборчий округ №22, Луцьк). Він пообіцяв понад 30 різних конкретних справ: реконструкцію парку, ремонти будинків культури, допомога вишам, Wi-Fi в університетах ‒ дуже багато всього, ‒ йдеться в аналізі.

Окрім того, ще два мажоритарники ‒ Ігор Єремеєв (округ №23, Маневичі) та Степан Івахів (округ №21, Ковель), які давали конкретні обіцянки.

Єремеєв обіцяв автобусне сполучення по області, а також відновлення та реконструкцію всіх ФАПів. Івахів із «трійки» пообіцяв найменше конкретного: запуск сміттєпереробного заводу в Ковелі і створення лобістської групи у ВР для розвитку поліських територій.

«Якщо ви знаєте, що ці обіцянки втілюються в життя, або вже зроблені, або за них ніхто навіть не брався ‒ чекаємо ваших листів», ‒ резюмують у сюжеті.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: політика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Принаймні з сміттєпереробним заводом в Ковелі діло розпочалося. Зявився інвестор готовий вкласти кошти.
Відповісти
а до чого тут Івахів? інвестор з Ізраїлю, посередник бютівський, майбутні проблеми центру обласного сміттярства - ковельські...
Відповісти
Останні новини
Що наобіцяли волинські депутати. ВІДЕО
01 квітень, 2013, 12:21