Жорстоке вбивство дівчини і дідуся на Волині розслідували екстрасенси

Жорстоке вбивство дівчини і дідуся на Волині розслідували екстрасенси
У програмі "Слідство ведуть естрасенси" розслідували жорстоке вбивство, яке трапилось у селі Рудка-Козинська Рожищенського району.

Нагадаємо, що якийсь нелюд у березні 2017 році жорстоко вбив 21-річну дівчину і її дідуся-пенсіонера в будинку, - йдеться у сюжеті СТБ.

Мама дівчини Наталія Петрук досі не може оговтатись від трагедії та боїться заходити до будинку.

Правоохоронці розповіли, що коли зайшли до хати, то побачили жахливу картину: у пенсіонера було 8 ножових поранень, а у жінки - 17 колото-різаних ран і майже відрізана голова. Але найбільше шокувало, те, що біля загиблої була маленька донька – Емілія.

Рідні досі не можуть оговтатись від трагедії. Правоохоронці досі не знайшли винного у вбивстві.

Команда проекту "Слідство ведуть екстрасенси" відгукнулася на благання родичів знайти вбивцю. І ще перед виїздом на місце страшної трагедії екстрасенси почали налаштовуватися на завдання.

Жовті залізні квіти в руках загиблої, кривавий знак на її лобі і якийсь дуже незвичайний любовний трикутник - те, що побачили в своїх видіннях Олена Курилова та Яна Пасинкова.

Наступного ранку, коли приїхали екстрасенси, зібрались на місці трагедії багато місцевих людей, рідні, слідчий.

Екстрасенс задає питання картам і чує відповідь: " Я бачу людину подвійну за своїм характером (вбитий дідусь, - ред). Він добрий та працьовитий. Вся справа у жінці і її дитині.»

Ясновидиця Олена Курилова сказала, що коли вона запитала у духа вбитої, що сталось, то побачила у руках телефон.

Згодом виявилось, що у будинку знайшли проскуру (церковний хліб). А згодом ще й з'ясувалось, що знайшли ще й пентограму, тому припускають, що це можливо було ритуальне вбивство.

Ектрасенс Яна розповіла, що другий чоловік Наталії може бути причетним до трагедії. Як з’ясуалось, вітчим загиблої «чіплявся» до загиблої. Проте, правоохоронці перевірили Сергія. Виявилось, що у нього є алібі: він був на роботі.

Відео можна переглянути ТУТ:

https://ekstrasens.stb.ua/ru/issue/sledstvie-vedut-ekstrasensi-2019-vipusk-4-cveti-ubiici/?fbclid=IwAR3UEqxg-LZKUvoNXDj_QpIJGg3hqr5Z_8kECXKreyR8V9ZPtN9qcKCnIHk



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В росії Борис Соболев вже вивів на чисту воду цих п*здаболів екстрасенсів, які за перемогу платять 300-500тисяч$ і їм зливають всю інформацію а вони далі грають якбудьто щось бачать щось вміють
Відповісти
Ідіоти. ТО ж була інфа, що за пару днів до вбивства жінка познайомилася на сайті знайомств із якимось чоловіком і нахамила чи шо там йому зробила. То що получається, коли поліція не хочу чи неможе вести розслудвання - то звертаються до екстрасенсів????
Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=rUyx8Fa_kpo
Відповісти
Останні новини
Жорстоке вбивство дівчини і дідуся на Волині розслідували екстрасенси
04 лютий, 2019, 11:52