6 незвичних речей, які можна зробити у Львові*

6 незвичних речей, які можна зробити у Львові*
Львів – справжня туристична перлина України. Тут завжди можна зустріти туристів з різних куточків світу. Їх приваблює старовинна європейська архітектура, суміш традицій багатьох країн і оригінальна атмосфера міста. Якщо ви вже приїхали сюди, не варто обмежуватися лише оглядом архітектурних цікавинок. Ми розповімо, чим ще можна зайнятися у Львові, щоб поїздка запам’яталася надовго.

Випити палаючої кави

На площі Ринок, 10 знаходиться «Львівська копальня кави» - місце, де приготування та подачу цього напою перетворюють на справжнє вогняне шоу. А ще тут можна надягти каску, спуститися в кавову шахту і спробувати добути трохи зерен.

Відпочити в оточення котів

Cat Cafe на вулиці Степана Бандери, 47А пропонує вам розслабитися і випити кави в компанії численних котів. Заклад знаходиться між центром міста і залізничним вокзалом. Меню доволі велике, але головною родзинкою кафе є саме кішки.

Побачити вулицю з сімома назвами

Щороку під час кінофестивалю KinoLev місто перейменовує цю вулицю. Після цього на стіні зявляється нова табличка, але старі не зникають. Серед місцевих мешканців вулиця відома як Архівна. Але тут ви також побачите таблички на честь Ф. Фелліні, С. Параджанова, І. Бергмана, Ю. Іллєнка, Ф. Трюффо, Ч. Чапліна, А. Тарковського.

Відвідати двір покинутих іграшок

Особливість двору будинку по вулиці Мукачівська, 1 – безліч різноманітних іграшок. Складається враження, що тут живуть саме вони, а не люди. Кажуть, що все почалося з покинутої іграшки, яку знайшов один чоловік і залишив у дворі, щоб власник міг її забрати. Колекція постійно збільшується. Вітаються пожертви на розвиток двору – як грошові, так і у вигляді іграшок.

Пити пиво під звуки оркестру

Уявіть концертну залу, в якій можна досхочу насолоджуватися хмільним напоєм. Саме це роблять відвідувачі Театру пива «Правда», який розташований на площі Ринок, 32. Щодня близько сьомої години вечора тут починає грати оркестр. А ще в закладі варять різні сорти крафтового пива і проводять екскурсії на виробництво.

Смакувати хот-догами з шампанським

В ресторані Шампанерія Х&Х вважають, що шампанське чудово поєднується з хачапурі та хот-догами. Заклад знаходиться на вулиці Лесі Українки, 29. Тут пишаються тим, що використовують продукти власного виробництва і з фермерських господарств. Меню пропонує великий вибір хот-догів та ігристого напою.

І це ще далеко не все. Львів – місто, в якому можна отримувати нові враження щодня. Переконайтеся в цьому, відвідавши перлину Західної України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Львів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ВолиньPost тепер і в Instagram
12 липень, 2016, 16:36
6 незвичних речей, які можна зробити у Львові*
12 липень, 2016, 16:24