На Волині багатодітну матір засудили за продаж наркотиків

На Волині багатодітну матір засудили за продаж наркотиків
У Ковелі група злочинців збувала наркотичний засіб – амфетамін.

Серед них була і жінка, яка має трьох дітей, ‒ повідомляє Під прицілом.

Зокрема, двоє чоловіків та жінка за змовою придбали амфетамін та продали його за 450 гривень. Згодом покупець наркотичних речовин був затриманий працівниками міліції.

Окрім цього, наступного року, наркоторговці знову придбали наркотичний засіб і повторно його продали. Цього ж року, за постановою Ковельського міжрайонного суду, у квартирі одного із торговців наркотиками був проведений обшук, у ході якого виявили та вилучили поліетиленовий пакет з амфетаміном вагою 0,2773 г.

Тож, групу злочинців суд визнав винною і призначив покарання: одному – позбавлення волі строком 3 роки та 4 місяці із конфіскацією майна; іншому – позбавлення волі строком 3 роки та 6 місяців з конфіскацією усього майна; та жінці, яка перебуває в декретній відпустці і має на утриманні трьох малолітніх дітей, ‒ позбавлення волі строком 3 роки та 2 місяці.

Однак, до Апеляційного суду Волинської області звернувся старший прокурор Ковельської міжрайонної прокуратури, який просить скасувати вирок, натомість призначити новий: одному зі злочинців призначити 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна, жінці – 6 років позбавлення волі також з конфіскацією майна. Вирок одного з чоловіків залишився без змін.

Таким чином, суд дійшов висновку, апеляцію старшого прокурора Ковельської міжрайонної прокуратури задовольнити частково. А саме, залишити без змін попередній вирок жінки, яка все ж має неповнолітніх дітей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині багатодітну матір засудили за продаж наркотиків
04 квітень, 2013, 12:53