На Волині після трирічної перерви відновила роботу броварня

На Волині після трирічної перерви відновила роботу броварня
У Ковелі після трирічної перерви відновила роботу Ковельська броварня. Тож тепер в місті можна смакувати справжнім крафтовим пивом під назвою «ДІД».

Пивоварня розташована в приміщенні кафе «Classic», що на вул. Володимирська, 87, йдеться на сторінці Сім'я ресторанів Classic у Facebook.

Крафт (англ.сraft) дослівно перекладається як «ручна робота», «ремесло». Відповідно, крафтове пиво – це пиво, виготовлене пивоваром вручну на невеликій броварні, з використанням традиційних методів та інгредієнтів для виробництва пива, яке продається, в основному, на місцевому рівні, що обумовлено невеликими об’ємами виробництва.

Наразі Ковельська броварня представила поціновувачам справжнього пива три сорти:

Munich Helles (світле) – традиційний світлий лагер німецького стилю, в основі якого лежить солод Мюнхенського типу, що надає пиву характерного солодового смаку. Пиво легке, освіжаюче з помірною хмелевою гіркотою.

Vienna Lager (бурштинове) – фестивальний лагер, помірної міцності, зварений з купажу 6-ти солодів, та охмелений традиційними німецькими хмелями NordenBrewer (НорденБревер), та Select (Селект). Смак м’який, елегантно солодовий, з благородною хмелевою гіркотою.

Shwartzbier (темне) – темний німецький лагер. Пиво легке, питке, з помірною хмелевою гіркотою, з ароматними нотками чорного шоколаду та кави.

Усі 3 сорти варяться у стилі лагер. Цей стиль у наш час найрозповсюдженіший у світі, та займає близько 80% світового ринку пива.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.