Як «Сонька-золота ручка» зі Львівщини знімала прикраси з лучанок. ВІДЕО

Як «Сонька-золота ручка» зі Львівщини знімала прикраси з лучанок. ВІДЕО
У Луцьку поліцейські затримали зловмисницю, яка викрадала в жінок сережки.

Жінку обґрунтовано підозрюють у вчиненні щонайменше семи крадіжок на території міста. Їй загрожує до п’яти років позбавлення волі. Зловмисницю затримали та повідомили їй про підозру в інкримінованих злочинах, - повідомили у прес-службі волинської поліції.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку злодійка вкрала у 5 жінок сережки

Співробітники кримінальної поліції Луцька встановили особу зловмисниці, яка удаючи, що допомагає застебнути потерпілій жінці сережку, викрадала в неї прикрасу. Викрадені речі вона здавала у ломбард.

Правопорушницею виявилася раніше судима 39-річна жителька Львівської області, яка тимчасово проживала у Луцьку. Її обґрунтовано підозрюють у вчиненні щонайменше семи таких злочинів на території міста.



Окрім цього, з’ясувалося, що зловмисницю за вчинення крадіжок розшукує також і поліція Львівщини.

«Зловмисницю затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі, слідчі повідомили громадянці про підозру у вчиненні чотирьох злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання їй міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Аркадій Найдич, заступник начальника Луцького відділу поліції.

Поліція Волині звертається до жителів області, котрі потерпіли від протиправних дій зловмисниці, невідкладно повідомити про це поліцію за адресою: м. Луцьк вулиця Грибоєдова, 2, або за наступними номерами телефонів: 0332-24-22-92 чи «102».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як «Сонька-золота ручка» зі Львівщини знімала прикраси з лучанок. ВІДЕО
01 березень, 2019, 14:45