У парку волинського міста – нашестя ворон. ФОТО

У парку волинського міста – нашестя ворон. ФОТО
Мешканці Ковеля нарікають на нашестя ворон у міському парку. Люди певні, що винні у цьому комунальники, які не обрізали вчасно гілки дерев, де птахи уже встигли звити гнізда.

Про це у facebook-спільноті Ковельlife написала Іра Малиновська.

"Комунальні "різачі дерев" вже порядкують зранку в парку біля меморіалу. Напрочуд "вчасно" - гнізда воронами вже звиті.

Це щоб видно було, де саме зробити вирізку гілок з гніздами?

Наступної весни буде та ж пісня.... Зараз діти з школи будуть йти - побачать гнізда і, можливо, яйця з пташенятами... Жорстока анатомія.

Невже не можна було почистити це місце постійного гніздування ворон ще зимою, як це чомусь активно робили на центральній вулиці? І навіщо там позаминулого року зрізали райську яблуню? Там гнізд не було. Був чудовий рожевий цвіт весною і декоративні яблучка.

А парк цей давно треба впорядкувати, зрізати високорослі дерева і висадити низькорослі!!! Бо в міських парках не садять високі дерева, це приманка для ворон). Такі загадкові і непередбачувані наші комунальники!...", - йдеться в дописі.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мова йде про не ппро парк, а про Меморіальний комплекс, що за кілька сотень метрів від міської ради. Це жах. Стоїть сморід від пташиного посліду, неймовірний галас від соткеь ворон. Складається враження, що це забутий сільський цвинтар, а не одна з візітівок великого міста.
Відповісти