Хто грає головні ролі в серіалі «Багаті та бідні»?*

Хто грає головні ролі в серіалі «Багаті та бідні»?*
Турецькі серіали останнім часом завойовують все більшу популярність серед глядачів з країн пострадянського простору. Не став виключенням з цього правила і Багаті та бідні турецький серіал 2019 року. Ви вже стежите за хитросплетіннями доль його головних героїв? Тоді варто ще й дізнатися, хто втілює їх на екрані.

Біннур Кая (Беррін)

Народилася: 1 січня 1972 року, Анкара.

Біннур закінчила музично-театральний факультет Білкентського університету в 1995 році. Працювала в Бакіркейському муніципальному театрі, кількох інших театрах. Протягом трьох років працювала професійним аніматором.

Еврім Солмаз (Мерал)

Народилася: 27 серпня 1972 року, Анкара.

В 1994 році закінчила консерваторію в Анкарі. Цікавиться далекосхідними видами спорту. Приймала участь у постановці хореографічних сценок у серіалі, які базувалися саме на східних єдиноборствах. Під час зйомок у «Багаті та бідні» продовжує навчатися на факультеті кіно і драми в Університеті Кадира Хаса.

Осман Сонант (Явуз)

Народився: 1 січня 1979 року, Стамбул.

В 1997 році зробив перший крок в акторській кар’єрі, закінчивши освіту в Їлмаза Груди в Муніципальному театрі Бахчелиевлера. В 1998 році почав працювати під керівництвом Ферхана Сенсоя. Закінчив консерваторію, факультет виконавчих мистецтв. Був задіяний в різних театральних постановках, серіалах, фільмах. Отримав нагороду «Кращий актор другого плану» на 16-му кінофестивалі «Золота коробочка», зігравши Мехмета у фільмі «Скриня Пандори» Есима Устоглу.

Гекхан Алкан (Каран)

Народився: 8 грудня 1987 року, Стамбул.

Закінчив факультет автомобільної техніки Університету Коджаелі. Також отримав ступінь бакалавра в сфері зовнішньої торгівлі та маркетингу в Університеті Анадолу. В шкільні та університетські роки активно працював в театральних колективах. Є фанатом футбольного клубу Галатасарай і цікавиться бодібілдингом.

Ерен Ханджисалиоглу (Азіз)

Народився: 5 червня 1986 року, Трабзон.

Закінчив Університет Халич в Стамбулі. Зіграв у серіалах «Не забувай мене», «Феріт Кочоглу» та кількох інших телепроектах. В 2017 році зіграв Кемалеттіна Пашу в історичному серіалі «Право на престол».

Еліф Доган (Алейна)

Народилася: 6 вересня 1994 року, Стамбул.

Закінчила музичний факультет Стамбульського університету. Тривалий час працювала в музичному колективі Hayat Bazen Tatlıdır. Зіграла одну з ключових ролей у серіалі Darısı Başımıza 2018 року.

Дамла Джолбай (Айсель)

Народилася: 14 січня 1992 року, Ізмір.

Отримала акторську освіту в Університеті Докуз Ейлюл. В 2015 році отримала головну роль в серіалі «Життя повне чудес».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: серіал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Хто грає головні ролі в серіалі «Багаті та бідні»?*
20 березень, 2019, 10:23