П'ять наворочених порад для власників смарфтонів*

П'ять  наворочених порад для власників смарфтонів*
Використати смартфон як радіоняню або подивитися голографічне шоу - легко! Фахівці інтернет-магазина гаджетів “Київстар” розказали про такі лайфхаки зі смартфонами, про які ви точно не знали!

3D голограма у смартфоні

Можна влаштувати видовищне шоу, якщо вирізати за прозорого пластика фігуру у вигляді піраміди з усіченою вершиною. Потім треба скачати програму з голограмами та поставити піраміду вершиною вниз на екран смартфона. В ємності піраміди виникатимуть голографічні 3D образи, які ви запам’ятаєте надовго.

Смартфон - радіоняня

Якщо ви налаштуєте автоприймання дзвінків та залишите смартфон біля дитини, що спить у дитячому ліжечку, зможете відійти на кухню та зробити кілька справ, не хвилюючись, що ви не почуєте крику малятка. Просто передзвоніть на цей телефон з іншого, він автоматично приймає дзвінок. Не кладіть слухавку та увімкніть гучний зв’язок. Якщо у вас тариф мобільного оператора, що дозволяє не думати про оплату, ви зможете трохи часу провести спокійно, слухаючи сон малюка.

“Сьогодні навіть простий смартфон та мобільний телефон мають багато функцій, що можна використовувати у побуті - від фітнес трекера до камертона, але найкорисніша функція для батьків малюків - радіоняня. Якщо ви не знайшли потрібного додатка і вам потрібно увімкнути радіоняню, просто використайте цей лайфхак, а потім подумайте про корисну програму,” - радять експерти Київстар.

Як підключити мишу

Вам допоможе простий кабель OTG для смартфона та USB порта. Підключіть його в роз’єм для зарядного пристрою смартфона та в інший кінець вставте кабель від миші. Теперь ви легко можете працювати мишкою на екрані смартфона, а це може знадобитися для гри, заповнення таблиць чи редагування фото.

Як заряджати смартфон від будь-чого

Просто увімкніть смартфон та підключіть його до одного з наступних пристроїв через той таки OTG кабель: телевізор, монітор, комп’ютер, ноутбук, планшет, модем, роутер, плеєр тощо. Зарядка буде не така швидка, як від розетки, але ви зможете трохи підживити девайс або попрацювати на смартфоні в той час, як він буде підключений до іншого пристрою

Навіщо зберігати IMEI смартфона

На коробці смартфона виробники завжди пишуть спеціальний цифровий код, що називається IMEI. Не губіть його, а використайте, якщо вам буде терміново потрібно знайти втрачений телефон (наприклад, після крадіжки злодієм або він загубився сам). Також, назвавши цей код оператору, ви можете заблокувати свій телефон, якщо не хочете, щоб треті особи отримали доступ до ваших даних. IMEI - це важливий ключ до безпеки, тож не викидайте коробку та не губіть код.

Розважайтеся зі смартфоном, вирішуйте життєві ситуації та просто насолоджуйтеся роботою девайса з цими порадами!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.