У Луцьку атовець хотів стрибнути з 9-го поверху: опублікували відео порятунку

У Луцьку атовець хотів стрибнути з 9-го поверху: опублікували відео порятунку
У Луцьку патрульні відговорили чоловіка стрибати з 9-поверхівки.

Інцидент трапився 2 липня, близько 19 години, на вулиці Кравчука, - пише патрульна поліція Волинської області.

Коли в радіоефірі прозвучало повідомлення про спробу самогубства, на місце одразу вирушили 5 екіпажів патрульних, командир батальйону, працівники швидкої та ДСНС.

«Все тільки починається», «Тобі ще жити», «Не роби непотрібних вчинків», - завдяки доречно підібраним словам та історіям з власного життя і професійному підходу луцькі патрульні відговорили чоловіка стрибнути вниз з даху багатоповерхівки.

На даху 9-поверхового будинку виявили чоловіка, який розповів, що має посттравматичний синдром після перебування в АТО та не хоче жити далі.

Близько години наші інспектори спілкувались з ним і про життя, і про службу, і про майбутнє, переконували не чинити самогубства, розповідали, як знайти себе і таки жити далі.

Поліцейські Дмитро Мандзюк та Віктор Дрогомирецький, які також воювали на Сході України, зуміли знайти цей особливий підхід до чоловіка, завдяки чому він таки піднявся з краю прірви та підійшов згодом до дружини і побратима.
Дмитро Мандзюк
Дмитро Мандзюк
 Віктор Дрогомирецький
Віктор Дрогомирецький

Патрульні врятували чергове життя, зберегли чоловіка для жінки, батька для маленької донечки, сина для батьків.

Чоловіка доставили до медичного закладу для подальшого обстеження.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я гадаю так: якби захотів цей клоун стрибнути то стрибнув і ніхто не став би у нього на шляху. Просто нетрезвому чоловіку необхідно було резонанс от він його і отримав. Треба було щоб жінка та друзі пожаліжи та приголубили. До психічної лікарні треба відвести, щоб отримав пару уколів заспокійливих.
Відповісти
Не треба зловживати алкоголем...
Відповісти
ДУЖЕ ПРИКРО ЩО ЖЕВЕМО ПОМІЖ ЗУБОЖІЛОЇ ДЕГРАДОВАНОЇ МАСИ. АТОВЦЯ ШКОДА. АТОВЕЦЬ АТОВЦЯ ЗРОЗУМІЄ А ОСЬ МАСА НЕЗРОЗУМІЄ. СВІДОМІСТЬ МАС ВКРАВ ТЕЛЕВІЗОР І БАБКИ ПІД ПІДЇЗДОМ. МАНДЗЮКУ ПОТРІБНО ДАТИ НАГОРОДУ. ЦЕ ВЖЕ НЕПЕРШИЙ РАЗ КОЛИ ЦЕЙ ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ СВОЇМ ПРИКЛАДОМ ПОКАЗУЄ ЯКОЮ НАСПРАВДІ МАЄ БУТИ ПОЛІЦІЇЯ. ПОВАГА ТАКОМУ ПОЛІЦЕЙСЬКОМУ.
Відповісти
Дмитро Мандзюк дає надію що невсе ще втрачено. Я всетаки думаю що за такими поліцейськими майбутнє поліції. Коли Дмитро почне передавати свій досвід слідуючим молодшим працівникам. Хай тобі вистачить сили, духу, здоровя та наснаги, щоб неполишити цей тяжкий труд в такому форматі, як робиш це Ти.
Відповісти
Аплодую роботі патрульних!
Відповісти
Пусть летел бы не надо дебилам мешать.
Відповісти
Не "клоун",а людина,яка пережила і бачила те чого більшість уявити не може.Тим хто там не був не може зрозуміти психологічного стану таких осіб,те як це впливає на життя людини в подальшому.Не оправдовую,але і не засуджую.Потрібна допомога психолога і підтримка рідних!
Патрульні молодці!!!!
Відповісти
Нужно было не мешать. А то у них вся надежда, что увидят и спасут. Безхребетними вонючие.
Відповісти