На Рівненщині іномарка врізалась в маршрутку. ФОТО. ВІДЕО

На Рівненщині іномарка врізалась в маршрутку. ФОТО. ВІДЕО
У суботу, 4 травня, о пів на другу ночі на автодорозі Київ ‒ Чоп, поблизу села Федорівка Гощанського району Рівненської області легковик Daewoo Lanos врізався в маршрутку, яка стояла на узбіччі.

Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізували, ‒ пише Gazeta.ua.

«За попередніми даними, автобус Volkswagen-LT 35 стояв припаркований на правому узбіччі частково на проїзній частині дороги. В цей час автомобіль Daewoo Lanos, рухаючись зі сторони Києва в напрямку до Рівного, здійснив на нього наїзд. Від сили удару автобус розпочав рух і наїхав на людей, які вийшли з нього», ‒ розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектора звʼязків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

За кермом легковика, який врізався в маршрутку був 33-річний мешканець Рівного. Водію автобуса 48 років. Він також рівнянин.

«У мене лопнув пасок паливного насоса. Тож, зупинився, як зупинився. Машину з проїзної частини дороги допомогли відтягти пасажири. Коли сталася аварія, в машині були увімкненні габаритні вогні та аварійна», ‒ пояснює водій маршрутки.

У ДТП постраждало троє людей. Вони стояли перед автобусом, коли в нього врізався «ланос». 28-річного мешканця села Біла Криниця рівненського району доставили в приймальне відділення Гощанської райлікарні. Під час надання медичної допомоги він помер. Ще двох постраждалих госпіталізували в травматологію обласної клінічної лікарні.

У 43-річного мешканця Миколаєва діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та закритий перелом нижньої третини кістки лівої гомілки зі зміщенням. У постраждалого 41-річного мешканця райцентру Дрогобич, що на Львівщині, медики виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану потилиці та перелом кісток черепа.

Обидва водії в ДТП не постраждали. Всього в маршрутці було 7 пасажирів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ланоси які штампує україна-підтримуй укртоваровиробника народе---це гробовози як і російськи відра з гайками
Відповісти
Останні новини
На Рівненщині іномарка врізалась в маршрутку. ФОТО. ВІДЕО
07 травень, 2013, 17:32