В Івано-Франківську інспектора ДАІ від натовпу рятував «Беркут». ФОТО. ВІДЕО

В Івано-Франківську інспектора ДАІ від натовпу рятував «Беркут». ФОТО. ВІДЕО
Приблизно півтисячі людей вимагали покарати інспектора ДАІ, який став учасником смертельного ДТП.

У автопригоді загинув водій вантажного мікроавтобуса, - пише Типовий Франківськ.

Аварія сталася 7 травня близько 21:00 на вулиці Івасюка. 34-річний водій автомобіля "Фольксваген Транспортер" протаранив бетонну опору тролейбусної лінії і від удару помер.

У ДТП свідки звинувачують працівників ДАІ, які переслідували автомобіль загиблого.

Як кажуть деякі очевидці, один з ДАІшників перебував у стані алкогольного сп'яніння. На місце ДТП приїжджали начальник обласного ДАІ та заступник прокура області.

Свідки події та люди, які приєдналися до натовпу, кілька разів намагалися перекинути автомобіль інспектора ДАІ і скандували "Ганьба!"

Машину інспектора закидали яйцями. Правоохоронці, щоб заспокоїти натовп, на місце події викликали "Беркут", який оточив місце аварії та відтіснив людей. Згодом натовп розійшовся.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ, ДТП, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ато я вам скажу, що таке з даїшниками буває частенько. так що майте на увазі.
Відповісти
загнали пьяного барыгу на столб, всё пральна.
Відповісти
Недай Боже когось з твоїх рідних "загнали на столб" яб подивився як ти заспівав. А про ДАЇ то в кожного начальника є "план" який треба за місяць здати так вони і деруть як можуть, а ні то "попросимо з посади". Наша Україна вже практично як яблуко яке черви з середини повиїдали і воно гнити почало, але зовні ще похоже на яблуко.
Відповісти
нарешті влада бачить що кредит довіри вичерпано.коли ж ми перестанемо бути безвільними кріпаками в демократичному суспільстві?
Відповісти
стаханову.люди і після склянки пива розставались з правами.якщо раніше працівник ГАЇ попереджав-то зараз тільки ГРОШІ.хабарництво і здирництво процвітає!!!тому люди і тікають
винні гаїшники!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Хотів би я побачити, щоб ви сказали, коли б цей водій, перебуваючи в нетверезому стані та не зупинившись на вимогу працівників ДАІ збив би кілька людей? Думати треба перед тим як писати.
Відповісти
Довіри до міліції немає,вони як завжди себе оправдають а у людини знайдуть і алкоголь і те що вона не раз права порушувала ітд ітп івсе це у них підробляєтся легенько.Всю міліцію треба росформувати зголови до низу як у Грузії.Ганьба.Не мовчить люди,бо будете рабами у своїй країні.
Відповісти
І Олега в Грузію
Відповісти
Останні новини
В Івано-Франківську інспектора ДАІ від натовпу рятував «Беркут». ФОТО. ВІДЕО
08 травень, 2013, 09:24