Луцький мер ходив по канату. ФОТО

Луцький мер ходив по канату. ФОТО
Спортивно-розважальний об’єкт «Еколого-туристична стежина здоров’я» відкрили у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі України 8 травня.

Змонтована на деревах Центрального парку мотузкова стежина має протяжність 130 метрів для дорослих (на висоті 3-4 метри від землі) та 65 метрів для дітей (на висоті 50-60 см від землі).

Раніше, 21 лютого, виконавчий комітет Луцької міської ради підтримав ініціативу членів громадської організації «Альпініст» і майстра спорту України зі спортивного туризму Олександра Оришка та прийняв рішення розмістити в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі України спортивно-розважальний об’єкт «Еколого-туристична стежина здоров’я», пишуть Волинські новини.

Аби пройтися мотузковою стежиною, потрібно одягнути шолом та спеціальне спорядження, пройти інструктаж.

До слова, «стежину здоров’я» повинні були відкрити у кінці квітня, однак через тривалу повінь на річці Стир відкриття перенесли.

Пройтися «стежиною» взявся і луцький міський голова Микола Романюк. Не дивлячись на незручне для такого виду розваг взуття, мер таки пройшовся новозведеною «канатною дорогою» протяжністю у 130 метрів на висоті 3-4 метри від землі.

Він розповів, що останній раз «подібними речами» займався у 1979 році.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: туризм
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТОП новина на волиПості))))))))
Відповісти
а 8 травня що вихідний в мера?
Відповісти
Да так суто по канатам полазить і до дому.
Відповісти
Замість того щоб виконувати свої обов'язки він лазить по канату. Дороги розбиті, сміття не вивозять, з транспортом біда. Романюк ні на що не спроможний, тільки то й може що говорити: "Аеропорту в Луцьку бути!", "Сміттєпереробному заводу в Луцьку бути", "Новому стадіону в Луцьку бути" ...аж смішно з нього. Невіглас!
Відповісти
щеб при всіх мерах такий безлад був.
Відповісти
класно, в брюках, туфлях, полазити по канату. Молодець мер.Бравісімо.
Відповісти
І ще в спортивній кофті, ну гопнік прям!:-)
Відповісти
Треба щоб так всіх мерів перевіряли, хто не зміг пройти по канату ( "зкабанів") той мусить звільнитись) а то толку з нього, коли він не в формі)
Відповісти
Краще б на дорозі дірки в асфальті ремонтував)))
Відповісти
Що ви тільки про мера і говорите і тільки його і побачили. Взагалі то мер молодець що підтримав гарну ідею. А хлопці молодці що це організували - в нас зявилось цікаве місце для активного відпочинку, діти і не тільки замість того, щоб сидіти перед компютерами можуть прийти і отримати порцію адреналіну. Організаторам респект!!!
Відповісти
Його вибирав лекторат не по мотузках ходити)
Відповісти
Справді? Я саме для цього і обирала.
Відповісти
Пора вже йому із стєрхами летіти...)))
Відповісти
Останні новини
Луцький мер ходив по канату. ФОТО
09 травень, 2013, 09:17