Водійка Mercedes, яка ледь не наїхала на людей у Луцьку, неодноразово їздила п'яною за кермом

Водійка Mercedes, яка ледь не наїхала на людей у Луцьку, неодноразово їздила п'яною за кермом
У Луцьку затримали нетверезу водійку, яка наражала інших на небезпеку.

Нагадаємо, у неділю, 18 серпня, патрульні отримали повідомлення, що по вулиці Станіславського, громадяни затримали водійку Mercedes, яка, можливо, перебуває в стані наркотичного сп’яніння і мало не наїхала на людей, - пише патрульна поліція Волині.

На місці події очевидці розповіли, що жінка може мати заборонені речовини.

Проходити огляд вона відмовилась. Туди ж викликали і слідчо-оперативну групу. На винуватицю оформили протокол за ст. 130 КУпАП. Далі працювали слідчі.

Зауважують, що напередодні, 17 серпня, патрульні вже виявляли цю ж жінку за кермом Mercedes. Тоді підозрілий автомобіль інспектори помітили під мостом, по вулиці Шевченка. 41-річна водійка мала явні ознаки сп’яніння, але проходити перевірку відмовилась. Тоді на винуватицю також оформили протокол і постанову.

Тепер рішення по цих подіях прийматиме суд. Щодо можливої наявності заборонених речовин, то справою займається слідство. Також про випадки повідомлено працівників ювенальної превенції, адже жінка-порушниця має малолітніх дітей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тиць-здиць. Отак і їздитиме курва допоки, боронь Боже, не наробить біди. Правова держава одним словом. А копчики бігають навколо, дивляться, заглядають. А баба всіх вертіла на чоловічому чпо...
Відповісти
Я вчора її бачила біля тюлькіного флоту, реально неадекватна і в машині були діти, щось курила, йшла закидаючи ногами, я подумала що ДЦП, машиина на іноземній реєстрації PL
Відповісти