Ющенко каже, що опозиції треба об’єднуватися

Ющенко каже, що опозиції треба об’єднуватися
Сьогодні найбільшою загрозою для укр державності, як і за часів Української народної республіки, є загроза внутрішнього розбрату, заявив Віктор Ющенко у своєму зверненні до українців з нагоди 94-ї річниці бою під Крутами.

Про це пише Корреспондент.net.

«Саме тому завдання всіх українських патріотичних сил у цій ситуації – не з'ясовувати між собою, хто перший в опозиції, а об'єднувати зусилля для реалізації спільних дій задля захисту української суті нашої батьківщини», – вважає він.

За словами політика, питання в тому, чи готові сьогоднішні українські політики, які вважають себе патріотами, виконати свій обов'язок до кінця.

«Лише спільними діями, тільки в єднанні навколо національних цінностей та інтересів ми можемо досягти шляхетної мети – побудови сильної, вільної та справедливої України, рівної серед рівних у співдружності європейських побратимів. Саме це може сьогодні бути найкращим внеском в пам'ять про героїв Крут», – підкреслив він.

Також Ющенко зазначив: «Цього дня ми вшановуємо героїзм української молоді, яка загинула в нерівному бою під Крутами, відстоюючи зі зброєю в руках Українську державу. Ці молоді хлопці тоді, в холодному січні 1918 року, показали всій нації приклад беззавітного служіння українській справі».

«Саме завдяки цьому подвигу, який здійснили українські патріоти під Крутами, було затримано швидке просування російських військ до столиці УНР. А головне – цей бій мав непересічне значення для загартовування національного духу українців», – вважає Ющенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ющенко каже, що опозиції треба об’єднуватися
29 січень, 2012, 14:22