Що у декларації нового прем'єр-міністра України

Що у декларації нового прем'єр-міністра України
Новопризначений прем’єр-міністр України Олексій Гончарук задекларував майже 2 мільйони гривень доходів за минулий рік та членство у кількох громадських об’єднаннях.

Про це йдеться у його декларації за 2018 рік, - пише ТСН.

Гончарук зазначив, що має право на користування квартирою у Чернігові площею 71 кв.м., а також орендує квартиру у Києві площею 78 кв.м.

Автомобіль у Гончарука ще 2011 року – це Jaguar X-Type. Окрім цього, прем’єр вказав корпоративні права у компаніях "Садове товариство "Астрон" та Global Health Resolutuion Participation B.V.

За минулий рік Гончарук заробив близько 1,85 мільйона гривень, з яких 1,78 мільйона є доходом від зайняття підприємницькою діяльністю. 60 тисяч гривень він заробив в "Офісі ефективного регулювання". Також новий прем’єр вказав майже 160 тисяч гривень у банках та 100 тисяч гривень готівкою, 84 тисячі доларів та 36 тисяч євро.

Окремо Гончарук вказав, що є членом громадських об’єднань "Сила людей", "Офіс ефективного регулювання" та "Люди важливі". В "Офісі ефективного регулювання" він зазначив, що є головою правління.

Нагадаємо, 29 серпня Верховна Рада призначила Олексія Гончарука прем’єр-міністром України. За це проголосували 290 депутатів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Що у декларації нового прем'єр-міністра України
30 серпень, 2019, 12:14