Учасник світового топу кращих виконавців дитячого «Голосу» підкорив волинян на День села

Учасник світового топу кращих виконавців дитячого «Голосу» підкорив волинян на День села
Ярослав Карпук, срібний призер проєкту «Голос. Діти», заспівав на малій батьківщині свого батька – у Прип'яті на Дні села.

Про це інформує Район.Шацьк.

Сам хлопець родом зі Старої Вижівки, і вже у 14 років став зіркою п’ятого сезону телевізійного шоу «Голос країни. Діти». Хлопець зачарував своїм співом мільйони слухачів та увійшов у трійку фіналістів. А нещодавно співак потрапив у світовий ТОП кращих виконавців дитячого «Голосу».

Неймовірний голос та майстерне виконання двох світових хітів – пісні «Can’t help falling in love» та «Human» (на цю пісню хлопець та його команда нещодавно також відзняли відеокавер), а також українських – «Молитву» і «Струмочок» – глядачі зустріли гучними оплесками та вигуками «Браво!».

На сцені Ярослав зізнався, що був дуже радий заспівати на малій батьківщині свого батька, звідки родом – його дідусь та бабуся. Щиро подякував артисту староста села Іван Гінчук, побажавши юнакові стати справжньою зіркою не лише української, а й світової сцени. Адже перші кроки в цьому напрямку уже зроблені. А жителі села будуть гордитися, що саме у невеликому поліському селі – родинні корені зірки.

А вже після сцени на Ярослава чекала справжня фотосесія біля сільського будинку культури з численними прихильницями таланту хлопця. Не втримався навіть староста села Іван Гінчук, зажадавши і собі фото на задку, та учасниці колективу «Марічка» із села Мельники, колективу Прип'ятського сільського будинку культури.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Учасник світового топу кращих виконавців дитячого «Голосу» підкорив волинян на День села
01 вересень, 2019, 16:51