У Луцьку вбили чоловіка

У Луцьку вбили чоловіка
В обласному центрі Волині у п’ятиповерхівці, що на вулиці Львівській, 63, в одній із квартир під час чаркування один із чоловіків убив іншого.

Вбивця із місця злочину втік, проте, недалеко. Правоохоронці наздогнали злочинця та посадили в ізолятор тимчасового утримання, ‒ повідомляє ТРК Аверс.

Вбивство сталося близько 16:00. До власника оселі прийшли його знайомі. Так звані «гості» почали випивати, пізніше ‒ сваритися. Як з’ясувалося, яблуком розбрату стала жінка, щоправда, правоохоронці це не підтверджують, ‒ йдеться в повідомленні.

Начальник МВ УМВС Волині Василь Марчишак зазначив: «Там знаходилася компанія біля 5 осіб. Розпивали спиртні напої і на підставі неприязних відносин, так як це особа раніше судима, її оскорбили, а в них по своїм поняттям оскорбляти не можна, він дістав ножа і наніс удар ножем».

Коли убивця зрозумів, що накоїв, кинувся втікати. Міліціонери зловили його вночі на вокзалі. «Він хотів сісти на поїзд, придбав квиток. Його затримали. В чотири часа ночі йому вже було оголошено про підозри. В теперішній час він знаходиться в ізоляторі», ‒ розповів Марчишак.

Про квартиру, мешканці будинку відгукуються не надто добре, кажуть, що це ‒ притон для сумнівних компаній, там чи не щодня гулянки. Люди розповідають, що живуть, як на пороховій діжці, бо бояться, що власник квартири або його друзі щось утнуть.

Правоохоронці стверджують, що такі собі «притони» відвідують регулярно та контролюють ситуацію, проте попередити можливі злочини не завжди можуть.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На "щирій" слово ОСКОРБЛЯТИ звучить як ображати. Хайль...
Відповісти
А В ЧОТИРИ ЧАСА НОЧІ на "щирій" теж звучить по-іншому. Але Марчишаку прощається: він же мент. Менти знають 300 слів.
Відповісти
Ау, цензор!
Відповісти
цензор не винен, це ж цитата, автентична мова правоохоронця :)
Відповісти
головне шо учасковий не винен
а решта дрібниці
подумаєш десяток років пють, бються, гадять в підїзді не даючи сусідам та їх дітям спокійно жити
все демократично і згідно чинного законодавства
Відповісти