У Світязі чоловік гасав на мотоциклі озером. ФОТО

У Світязі чоловік гасав на мотоциклі  озером. ФОТО
Волинянка обурилася вчинком чоловіка, який гасав мотоциклом по озері Світязь.

Жителька міста Камінь-Каширський Іванна Сус днями побачила, як по воді Світязю невідомий чоловік гасав мотоциклом. Волинянка сфотографувала порушника, а світлини надіслала на адресу видання Район.Шацьк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Мажори на джипі проїхалися озером Світязь


«Відпочиваючи на турбазі «Шацькі озера», 11 вересня стала свідком такої сумної картини. Можливо, комусь це і здається нормальним. Але, на мою думку, це неприйнятно! Тим паче на фото такого глобального обміління озера! Не заслуговують ці люди на таке гарне озеро», – обурилася жінка.

Як повідомляють у Шацькому відділенні поліції, до чергової частини не надходило повідомлення про це порушення. Водночас просять свідків таких подій повідомляти про порушення природоохоронного законодавства за телефоном 102 чи у Шацький національний природний парк, аби правоохоронці могли одразу покарати правопорушника.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А разве есть в этом какое-то нарушение? Дамочка что-то наверно будет видно не в себе. Таких больных и в Луцке полно. например - Дац_Шына
Відповісти
А я Тарас вважою, що таке ставлення до мотоциклістів безглузде
Відповісти
Це є Національний заповідник. Наближення транспорту з двигуном внутрішнього згорання на бензині, дизелі чи газі взагалі заборонене на певну відстань до озера. Жодного скутера чи човна з такими двигунами не ходить по озері Світязь, є виняток для природоохороннього органу, у них є один такий човен. Цей мотоцикліст є злісний правопорушник, повинен понести кару за реальний злочин, так, як і ті виродки, що їздили по береговій лінії на квадроциклах.
Відповісти
Хехе, а если это экологическая служба контролирует состояние озера.
Відповісти